BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 9 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
[Hírek/Közélet]

A kommunista diktatúra szörnyűségeit, bukását és az azt követő éveket mutatja be az a labirintusba zárt kiállítás, amely ma és holnap még megtekinthető a Míves Házban. Beszélni kell arról az időszakról, a rendszert fenntartó, lelkeket és gondolatokat gúzsba kötő félelemről, le kell dönteni a hallgatás falát, hogy soha többé ne ismétlődhessenek meg rettenetei – hangzott el a vándortárlat sepsiszentgyörgyi megnyitóján.
[Hírek/Közélet]

A digitális technika terjedésével egyre népszerűbb lesz a fotózás. Ma már sokan megengedhetik maguknak, hogy egyszerűbb vagy akár bonyolultabb fényképezőgépet...
[Hírek/Közélet]

Szerda éjszaka álmomban megjelent Magyari Lajos. Kommandói háza előtt állott a reggeli verőfényben, indulunk gombászni? – kérdezte, és hamarosan ott kóboroltunk a kommandói ősrengetegben, mint az elmúlt évtizedekben annyiszor.
[Hírek/Közélet]

A Nemzeti Színház egykori, Blaha Lujza téri épülete felrobbantásának 50. évfordulója alkalmából megemlékezést tartanak ma este Budapesten a Nemzeti Színház parkjában, a régi Nemzeti lerombolt homlokzatát idéző szobornál – közölte a teátrum.
[Hírek/Közélet]

Több mint százötven kézműves és népművész állította ki portékáit a Szent György-napi kézművesvásárban...
[Hírek/Közélet]

Rendezi a Stadion utca belterületeinek jogi helyzetét a sepsiszentgyörgyi önkormányzat: megosztják és telekkönyvezik a Babeş–Bolyai Tudományegyetem kihelyezett karának székháza..
[Hírek/Közélet]

Megdőlt a legdrágábban eladott fotó rekordja. Peter Lik Phantom című képe 6,5 millió dollárért kelt el, amivel beelőzte Andreas Gursky Rhein II című fotóját.
[Hírek/Közélet]

Kevesen, egyre kevesebben vannak azok, akik úgy gondolják, Románia számára csak­is az igazságszolgáltatás függetlenségének megteremtése, biztosítása jelentheti a kiutat abból a mély gazdasági...
[Hírek/Közélet]

Az Egyesült Államok bukaresti nagykövetsége a Kolozs megyei gazdák és a Civitas Alapítvány által létrehozott Kis-Szamos Menti Zöldségtermesztők Szövetkezetének ítélte a március hónap vállalkozója díjat...
[Hírek/Közélet]

Balázs József két cipőjavító és -készítő műhelyt működtet Sepsiszentgyörgyön. A lassan nyugdíjaskorú mester Kolozsváron inasként tanulta a szakmát, s bár eredetileg lószerszámkészítő akart lenni, a cipészmesterséget nagyon megszerette. Amikor ránézek egy jó cipőre, a vér megmozdul bennem – vallja magáról. Sepsiszentgyörgyi műhelyében – miközben több ügyfele is bekopogott – a cipészszakma mai esélyeiről beszélgettünk.
« Első« ElőzőKövetkező »Utolsó »
Oldal: 1/403

Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

A frankfurti 2009-es személygépkocsi kiállítás
A frankfurti 2009-es személygépkocsi kiállítás
Küldő: Dezsö János
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload