BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 5 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
[Hírek/Közélet]

Mindössze öten kérték a baróti polgármesteri hivatalt, hogy ingatlanjukon tavaly elvégzett felújítási munkálatok miatt adókedvezményben részesüljenek.
[Hírek/Közélet]

Az elmúlt évek egyik sajátos társadalmi jelensége a közösségi ünnepeinket kísérő kézművesvásárok és a magukat kézművesként meghatározó vásározók egyre népesebb tábora...
[Hírek/Közélet]

Figyelemfelkeltő szándékkal kereste meg szerkesztőségünket a sepsiszentgyörgyi Bisztró kisvendéglő két tulajdonosa, Gergely István és Sántha Szilárd. Elmesélték, pénteken kora délután megjelentek a regionális pénzügyi hivatal központi, nagyszebeni ellenőrei.
[Hírek/Közélet]

Kiskorú lányokat futtató bűnszövetkezetre csaptak le az illetékes hatóságok. Az ügyben 14 házkutatást végeztek, öt férfit és egy nőt őrizetbe vettek...
[Hírek/Közélet]

Tegnap délben megkezdődött a kézdivásárhelyi Vasút utca, a város egyik legforgalmasabb, ám legrosszabb állapotban lévő útszakaszának felújítása. A kivitelező a Conforest Rt., a munkálatokat 2016 végére kell befejeznie.
[Hírek/Közélet]

A prefektúra előtti sárkánydomb megépí­tésével holnap kezdődik a sepsiszentgyörgyi Szabadság tér átrendezése...
[Hírek/Közélet]

Két évig a Tega hordja el a barótiak szemetét. Az RMDSZ tanácstagjai mellett – a lakók érdekeire hivatkozva – az EMNP két képviselője, Szép Béla és ifj. Antal Mihály is támogatta a polgármester előterjesztését. Az MPP – a néppártiakhoz hasonló megfontolásból – a tervezet ellen szavazott.
[Hírek/Közélet]

Viaszgőzben, de jó hangulatban telt a maratoni, huszonnégy órás tojásírás Sepsiszentgyörgyön a Míves Ház földszinti kiállítótermében és az emeleten, a Guzsalyas Alapítvány székhelyén. A nagypénteken 10 órától nagyszombaton 10 óráig zajló eseményen folyamatos volt a tojásírás. Mintegy hat-hét órától hajnali ötig zsúfolt volt az épület.
[Hírek/Közélet]

Négyéves csúszás és huzavona, sorozatos akadályok után határidőre megépült Kovászna megye integrált hulladékkezelő központja Lécfalva határában, illetve ugyanazon projekt részeként sikerült bezárni a korábbi városi szemétlerakókat is. A kezdetekben harmincmillió euró, a végére jócskán lecsökkent összértékű pályázat lebonyolítói előtt ugyanakkor még egy nagy kihívás áll: a működtetés odaítélése. Egy újabb közbeszerzés, melynek végét még nem látni.
[Hírek/Közélet]

E hónap végéig még megtekinthető a budapesti Magyar Természettudományi Múzeum Szóra bírt csontjaink című vándorkiállítása Sepsiszentgyörgyön a Székely Nemzeti Múzeumban...

Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

A frankfurti 2009-es személygépkocsi kiállítás
A frankfurti 2009-es személygépkocsi kiállítás
Küldő: Dezsö János
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload