BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 5 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
[Hírek/Közélet]

Nem építi meg a németországi Belectric romániai leányvállalata a Barótra tervezett napelemparkot. A legutóbbi tanácsülésen Nagy István kérdésére Lázár-Kiss Barna András polgármester elmondta: mivel 2012-ben tett vállalását a cég nem teljesítette, a Technika-telepi 9,5 hektáros terület bérbeadásáról szóló szerződés semmissé vált.
[Hírek/Közélet]

Kedd este a kézdiszentléleki közösségi házban mintegy ötven idős személy vett részt a nyugdíjasklub alakuló ülésén....
[Hírek/Közélet]

Tizenkét évi pereskedés után örökösei birtokába kerül az árkosi Szent­kereszty-kastély, a benne működő kulturális központnak ki kell költöznie, pedig minden lehetőséget megragadott, hogy az ingatlan ne képezhesse visszaszolgáltatás tárgyát, s ne kelljen elhagynia a birtokot: így a korrupcióellenes hatóságnál jelentették fel azokat, akik közreműködtek az örökség odaítélésében.
[Hírek/Közélet]

Orbaiszék mellett sepsiszéki és erdővidéki szervezetek, intézmények pályáztak az előző időszakban annak érdekében, hogy a jövőben őshonos gyümölcsfák termését élvezhessék a térségben élő családok.
[Hírek/Közélet]

Két bemutatót is tartottak a Start-up 2014 uniós programnak, amely fiatalok ötletei alapján indítandó új vállalkozások támogatását célozza...
[Hírek/Közélet]

Egyfajta ötletbörzének is beillik az a színes programkínálat, amelyet a háromszéki iskolák diákjai és tanárai kitaláltak és megszerveznek a kedden kezdődő Iskola másként héten...
[Hírek/Közélet]

Kétnapos rendezvénysorozattal idézik fel a húsz éve meghalt Páskándi Géza költő, próza-, dráma- és esszéíró alakját szülőföldjén, Szatmárhegyen és Szatmárnémeti­ben – közölte honlapján a szervező Erdélyi Magyar Köz­művelődési Egyesület.....
[Hírek/Közélet]

A kormány pénzt utal a tartalékalapból az elkövetkező időszakban a börtönökben uralkodó körülmények javítására és a helyek számának bővítésére – jelentette be Corneliu Calotă kormányszóvivő. A döntést tegnapi ülésén hozta meg a kormány sürgősségi rendelettel.
[Hírek/Közélet]

Romániában évente közel nyolcvanezer új esetet regisztrálnak, a hetvenöt év alatti nők 19 százalékánál, a férfiak 28 százalékánál van esély arra, hogy daganatos betegségben szenvedjenek..
[Hírek/Közélet]

Akár a hurrikán, úgy söpört végig Románián az adóellenőrző hatóság. Kő kövön nem maradt nyomában, és a vihar nem ült el, ahol feltűnik a sötétkék, sárga feliratos autó, üzletek, vendéglők zárnak be, inkább lakat kerül néhány órára az ajtóra, mintsem hatalmas büntetést, esetleg hatóságilag elrendelt bezárást kockáztassanak.

Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Csíksomlyó 2010 május 22 Búcsú   2
Csíksomlyó 2010 május 22 Búcsú 2
Küldő: Dezsö János
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload