BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 1 éve, 8 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
[Hírek/Közélet]

Nem építi meg a németországi Belectric romániai leányvállalata a Barótra tervezett napelemparkot. A legutóbbi tanácsülésen Nagy István kérdésére Lázár-Kiss Barna András polgármester elmondta: mivel 2012-ben tett vállalását a cég nem teljesítette, a Technika-telepi 9,5 hektáros terület bérbeadásáról szóló szerződés semmissé vált.
[Hírek/Közélet]

Kedd este a kézdiszentléleki közösségi házban mintegy ötven idős személy vett részt a nyugdíjasklub alakuló ülésén....
[Hírek/Közélet]

Tizenkét évi pereskedés után örökösei birtokába kerül az árkosi Szent­kereszty-kastély, a benne működő kulturális központnak ki kell költöznie, pedig minden lehetőséget megragadott, hogy az ingatlan ne képezhesse visszaszolgáltatás tárgyát, s ne kelljen elhagynia a birtokot: így a korrupcióellenes hatóságnál jelentették fel azokat, akik közreműködtek az örökség odaítélésében.
[Hírek/Közélet]

Orbaiszék mellett sepsiszéki és erdővidéki szervezetek, intézmények pályáztak az előző időszakban annak érdekében, hogy a jövőben őshonos gyümölcsfák termését élvezhessék a térségben élő családok.
[Hírek/Közélet]

Két bemutatót is tartottak a Start-up 2014 uniós programnak, amely fiatalok ötletei alapján indítandó új vállalkozások támogatását célozza...
[Hírek/Közélet]

Egyfajta ötletbörzének is beillik az a színes programkínálat, amelyet a háromszéki iskolák diákjai és tanárai kitaláltak és megszerveznek a kedden kezdődő Iskola másként héten...
[Hírek/Közélet]

Kétnapos rendezvénysorozattal idézik fel a húsz éve meghalt Páskándi Géza költő, próza-, dráma- és esszéíró alakját szülőföldjén, Szatmárhegyen és Szatmárnémeti­ben – közölte honlapján a szervező Erdélyi Magyar Köz­művelődési Egyesület.....
[Hírek/Közélet]

A kormány pénzt utal a tartalékalapból az elkövetkező időszakban a börtönökben uralkodó körülmények javítására és a helyek számának bővítésére – jelentette be Corneliu Calotă kormányszóvivő. A döntést tegnapi ülésén hozta meg a kormány sürgősségi rendelettel.
[Hírek/Közélet]

Romániában évente közel nyolcvanezer új esetet regisztrálnak, a hetvenöt év alatti nők 19 százalékánál, a férfiak 28 százalékánál van esély arra, hogy daganatos betegségben szenvedjenek..
[Hírek/Közélet]

Akár a hurrikán, úgy söpört végig Románián az adóellenőrző hatóság. Kő kövön nem maradt nyomában, és a vihar nem ült el, ahol feltűnik a sötétkék, sárga feliratos autó, üzletek, vendéglők zárnak be, inkább lakat kerül néhány órára az ajtóra, mintsem hatalmas büntetést, esetleg hatóságilag elrendelt bezárást kockáztassanak.

Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Mai

2019. december 11., 18:00
Bibliaóra
A nap összes eseménye »

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

II Rákóczi Ferenc
II Rákóczi Ferenc
Küldő: Szasz-Fabian Jozsef
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload