BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 5 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
[Hírek/Közélet]

A Magma Kortárs Művészeti Kiállítótérben tegnap este nyílt tárlattal, majd a bécsi radio.string.quartet ze­nekar Tamási Áron Színházban tartott koncertjével megkezdődött a Reflex3 Nemzetközi Színházi Fesztivál. Sepsiszentgyörgy március 18–30. között Európa egyik meghatározó, eleven kulturális centruma lesz.
[Hírek/Közélet]

Országszinten Sepsiszentgyörgy önkormányzata fordít a legtöbb pénzt kultúrára (költségvetéséhez mérten), ezért Antal Árpád polgármester bízik abban, hogy esélyesen pályázhatunk az Európa Kulturális Fővárosa címre az Európai Bizottságnál. Ennek egy küldöttségével hétfőn találkoztak Bukarestben: a látogatók bemutatták a programot és ismertették a pályázati feltételeket.
[Hírek/Közélet]

Urbanisztikai szakemberek, de a városlakók szerint is régi gondja Sepsiszentgyörgynek: nincs egyértelműen meghatározott főtere. E hiányosság hárítására hirdetett ötletpályázatot a polgármesteri hivatal, a sárkánydombos változat el is nyerte a városvezetés tetszését. Az év végéig tehát látványosan átalakul Sepsiszentgyörgy főtere.
[Hírek/Közélet]

Először tartottak villanásnyi természetfilmes seregszemlét Sepsiszentgyörgyön. A kezdeményezés jóval túlmutat azon, hogy a magyarországi Filmdzsungel stúdió levetíthette néhány sikeres alkotását...
[Hírek/Közélet]

A sepsiszentgyörgyieknek a szentegyházi Szent Gellért Ala­pítványon belül működő Szent Imre Társulat önkéntesei hozták el Szabó Lajos kanonok meghívására a szenvedéstörténetet.
[Hírek/Közélet]

Romhalmazok, az ipari enyészet maradványai, az elrontott világ – megrázó ábrázolása környezetünknek. Jovián György szilágysomlyói származású, Magyarországon élő festőművésznek vasárnap a sepsiszentgyörgyi ...
[Hírek/Közélet]

Két hónapos késéssel osztotta el az első félévi kulturális tevékenységekre szánt támogatásokat a sepsiszentgyörgyi önkormányzat. A januári és februári programokra azért nem jutott helyi pénzmag, mert az állami költségvetést tavaly december végén fogadták el.
[Hírek/Közélet]

Elismerés, bámulat, büszkeség mellett mosoly is mindig megjelent azok arcán, akik Miklós Ilonát legalább felületesen ismerve emlegették...
[Hírek/Közélet]

Számításon felüli költségvetésből, a tavalyihoz képest 900 ezer lejjel nagyobb keretből gazdálkodhat idén Kommandó. A lehetséges befektetések stratégiai ütemterve elkészült, befejezik a régebben elkezdett munkálatokat, és újakat is indítanak – mondta el érdeklődésünkre Kocsis Béla polgármester.
[Hírek/Közélet]

A múlt hétvégén tavaszias időjárásban szervezték meg Bálványosfürdőn a tizedik nemzetközi disznótoros fesztivált. A jubileumi seregszemlére tíz magyarországi és hét hazai csapat nevezett be több mint kétszáz taggal. Újdonságnak számított a sarmasági csapat által elkészített tizenhat méteres kolbász.

Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Virágzó Amarillis 2
Virágzó Amarillis 2
Küldő: Dezsö János
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload