BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 5 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
[Hírek/Közélet]

Újra téli viszonyok között, két vagont vontatva közlekedett a gőzös Kommandón, a halomi szakaszon, ahol utoljára 1998-ban pöfékelt mozdony – közölte lapunkkal Papucs András, a Kovászna Megyei Vidék­fejlesztési és Hegyimentő Központ megbízott vezetője.
[Hírek/Közélet]

Befejezték az épület külső tatarozását, a belső felújítást a jövő héten elkezdik, az ideiglenes akkreditációt májusban remélik, és ha ez megvan, idén nyáron már lehet felvételizni a Sapientia Erdélyi Magyar Tudomány­egyetem Sepsiszentgyörgyön induló agrármérnöki szakára.
[Hírek/Közélet]

Tegnap zajlott az Andrei Mureşanu Színház igazgatói tisztségéért kiírt versenyvizsga, a megmérettetésre ketten jelentkeztek: a sepsiszentgyörgyi Ana Maria Popa...
[Hírek/Közélet]

Az utóbbi időszakban négy fiatal szakorvossal: Szász Szabolcs szülész-nőgyógyásszal, Gáspár Eszter bőrgyógyásszal, Fetés Péter urológussal és Fetés Kinga rezidens újszülöttgyógyásszal bővült a kézdivásárhelyi kórház (fotó) személyzete – tudtuk meg dr. Kelemen András szülész-nőgyógyász főorvostól.
[Hírek/Közélet]

A Reflex3 fesztiválon bemutatkozó közép- és kelet-európai produkciók érzékenyen reagálnak a kortárs törekvésekre, Oskaras Kor­šunovas figyelme is kiemelten a jelenkor társadalmi-kulturális hely­zete felé fordul.
[Hírek/Közélet]

Tavalyhoz hasonlóan több százan nem jelentkeznek a vizsgákra, bár 1600-nál többen tanulnak az elméleti és szakközépiskolák végzős osztályaiban, a korábbi végzősökkel együtt alig 1521-en iratkoztak be a ma kezdődő érettségire.
[Hírek/Közélet]

Minden valószínűség szerint hétfőtől ismét közlekedik a berecki gyors – tudtuk meg István Zoltán volt szállításügyi államtitkártól. A Regiotrans március 17-én műszaki okok miatt függesztette fel összes járatát, majd egy részüket a napokban újraindította, de a Brassó–Bereck közötti menetrend szerinti járat továbbra sem közlekedik, ami sok ingázó munkásnak és tanulónak jelent komoly gondot.
[Hírek/Közélet]

Március 15-e tiszteletére huszonhatodik alkalommal nyílt meg tegnap a kézdivásárhelyi Incze László Céhtörténeti Múzeumban a megyénkbeli és brassói képzőművészek közös ünnepi tárlata.
[Hírek/Közélet]

Adventben több helyszínen és több formában van jelen a sepsiszentgyörgyi Salvatore Egyesület, s bár a huszonnyolc önkéntes számára év közben is bőven akad tennivaló a szervezet segélyező- és oktatóprogramjaiban...
[Hírek/Közélet]

Szép ünnep a húsvét, / Tavaszi, nem őszi, / Szabad-e locsolni, / S érte tojást kérni? Húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe...

Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

A frankfurti 2009-es személygépkocsi kiállítás
A frankfurti 2009-es személygépkocsi kiállítás
Küldő: Dezsö János
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload