BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 3 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Gyorsan, míg van hely, verjünk cöveket a földbe jó mélyen, ne tudja senki kihúzni, a föld felett 40-50 cm, kinek mekkorára sikerül, álljon ki a földből, láncoljuk össze, és kész a saját birtokba vett parkoló.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Sántha Gyula kökösi udemerés polgármester, ha azt nézzük, hogy '96 óta polgármester, nem sokat mutatott fel. Néhány kilométer aszfalt, szökőkút, na mindezek előtt luxusba rakta a polgármesteri hivatalt, az volt az első – erre visszatérek külön írásban.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Továbbra is spanyolviasz feltalálójaként, érthetetlen arroganciával kampányol az RMDSZ – mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Mintha háta mögött dicsőítő eredmények tornyosodnának, mindezek az általuk képviselt romániai magyarság nevében, s nem egy leszegényült, illúzióiból kiábrándult nép reményeinek pora...
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Június 19-én a párommal úgy döntöttünk, hogy meghallgatjuk a nemrég újraindult Térzene-sorozat koncertjét, pontosabban a rétyi ifjúsági fúvószenekar bemutatóját.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Kérem, olvassa ezt a cikket el, mielőtt használt biciklit vásárolna Sepsiszentgyörgyön. Legyen ez egy tanulság és egyben jótanács mindazoknak, akik használt biciklit vásárolnának.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Egy alkoholista polgármester, Sántha Gyula kökösi udemerés polgármester tudja, ki az, azzal támadja az egyik volt unitárius lelkészt, hogy az alkoholizmusa miatt rakták ki a papságból. Az alkoholizmus tényét az illető volt unitárius lelkész nem is tagadja, csak a rosszindulatú beállítást nem tudja elfogadni.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Tiszteletem. Csupán egy apró javaslat Sepsiszentgyörgy vezetőségének. Tudjuk, hogy sokan ellenzik, sokan nem szeretnék, de annál többen vannak, akik azt mondják, hogy igen! Sepsiszentgyörgy fiatalságának McDonald's kell.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Ezt a levelet csak azért írom, mert két idős embert tönkretettek, az életmunkájukat elvették, és embertelen módon kirakták a lakásukból.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Kökösben a polgármesteri hivatal, Sántha Gyula udemerés polgármester feljelentett egy „koldust”, mert cigarettát és pénzt koldult. A koldus írásos figyelmeztetésben részesült – bizonyítékok hiányában, ahogy Frunza Neculai, mondta a telefonon való megkérdezésre.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

A Háromszék azt írja, hogy Szentivánlaborfalván törvényesítették az útszéli kürtős árulást. Nem értem, hogy lehetett törvényesíteni, engedéllyel, a szentivánlaborfalvi kürtőskalács árulást, amikor azt a forgalmi szabályok tiltják, hogy egy-két lépésre legyen kitéve az áru, mint ahogy Kökösben is van.

Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Amarillis
Amarillis
Küldő: Dezsö János
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload