BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 3 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

Közmunka a fürdőért (Bibarcfalva)

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2014. május 28. szerda, 08:43
Kategória: Közélet
 

A bibarcfalvi közbirtokosság és a Gyöngyvirág Nyugdíjasklub össze­fogásával tisztává, barátságosabbá vált az évek óta elhanyagolt bibarcfalvi fürdő. Kencse Sándor néppártos tanácstag azért kezdeményezte az akciót, mert a faluja egyik legjelentősebb szimbólumának tekintett fürdőbe már három éve jó szándékkal nem lépett be senki.

A közmunkára a vártnál kevesebben jelentkeztek, de így is éppen elegen ahhoz, hogy a nagy erőfeszítést követelő feladatot elvégezzék. A közbirtokosság kaszálógépet, láncfűrészt, villanyberetvát, vízpumpát és utánfutós traktort adott, a szépkorúak klubja pedig fáradhatatlanságával tűnt ki. Az évek óta gondozatlan füvet lekaszálták, a hideg borvizes medencében felgyűlt iszapot kilapátolták és falait megtisztították, megújult a források környéke, s elszállították a felgyűlt hat utánfutónyi hulladékot is. A munkát csak ideiglenesen fejezték be, hiszen néhány héten belül ismét közmunkázni mennek, akkor a gyep minőségén igyekeznek javítani majd. A telek további gondozására is gondoltak: egy nyugdíjas vállalta, folyamatosan kaszálni, ápolni fogja azt. „Akciónk nem került pénzbe, mindössze némi szervezésre és a falus társak önzetlen munkájára volt szükségünk. Azon leszünk, hogy e sokkal többet érdemlő fürdő soha többet ne kerüljön olyan siralmas helyzetbe, mint az elmúlt években. Ennek érdekében a polgármesteri hivataltól azt kérjük, az ellopott kapu helyébe tegyen újat, s javíttassa meg a kerítést is, hogy illetéktelenek ne tudjanak kényük-kedvük szerint bármikor bemenni, s rombolni” – mondotta Kencse Sándor.

Forrás: Háromszék Napilap (www.3szek.ro)


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Erzsébet parki székely oroszlán
Erzsébet parki székely oroszlán "Leo Siculus"
Küldő: Veres László-D.
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload