BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 5 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

Tarolt a Nyomtatott nagybetű (Atelier Nemzetközi Színházi Fesztivál)

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2014. június 06. péntek, 08:12
Kategória: Közélet
 

Díjazással zárult szerdán késő este a Sepsiszentgyörgyre visszatért Atelier Nemzetközi Színházi Fesztivál. A szakmai zsű­ri – Iulia Popovici, Oana Stoica, Radu Dinulescu, Marius Deac és Nicu Mihoc – értékelése mellett számos más díjat is osztottak a fesztiválon, az Atelier nagydíját a Nyomtatott nagybetű előadás nyerte el, a fesztivál szellemiségéhez hűen nem váratlanul.

Az Atelier Nemzetközi Színházi Fesztivál díjai ezúttal – rendhagyó módon – a helyi képzőművészek (Balázs István, Vetró András, Damokos Csaba, Henning János, Köllő Margit, Deák Barna, Albert Levente, Petrovits István, Vargha Mihály, Kovács István) által felajánlott alkotások voltak, az elismerő okleveleket és a művészi alkotásokat Radu Macrinici fesztiváligazgató adta át. A szakmai zsűri díjai: legjobb női mellékszereplő Fatma Mohamed a Szent­györgyi szentben (sepsiszentgyörgyi Andrei Mure­şanu Színház) nyújtott alakításáért; legjobb férfi mellékszereplő Galló Ernő Az ördög próbája (Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulat) című előadásban nyújtott alakításért; legjobb díszlet Bocskai Gyopár és Valentin Oncu a Parallel (kolozsvári Groundfloor Group és a Colectiv A közös produkciója) előadásért; legjobb koreográfia Andrea Gavriliu és Ştefan Lupu a Zic Zac (bukaresti UNATC) mozgásvilágának megalkotásáért; legjobb női főszereplő Fülöp B. Erzsébet Az ördög próbája főszerepéért; legjobb férfi főszereplő Alexandru Potocean, Mihai Smarandache és Gab­riel Răută a Nyomtatott nagybetűben (a DramAcum és Nyitrai Nemzetközi Színházi Fesz­tivál közös produkciója, a bukaresti Odeon Szín­házzal partnerségben) nyújtott alakításukért; legjobb rendező Gianina Cărbunariu a Nyomtatott nagybetű színre viteléért; legjobb előadás pedig a Nyomtatott nagybetű – ez utóbbi kategóriában ismertették még a nevesített előadásokat: A banda (Háromszék Tánc­együttes) és O... ladă (Piatra Neamţ-i Ifjúsági Szín­ház). A zsűri különdíjban részesítette még Duta Guruianu színművészt a Paparazzi és a Normális élet (Andrei Mureşanu Színház) előadásokban nyújtott alakításaiért, valamint a Parallel előadást. To­vábbi különdíjakat adományozott még az Ecou Ifjúsági Egyesület (legjobb fiatal színésznő Benedek Ágnes Ofélia szerepében – Hamlet, Tamási Áron Színház; legjobb fiatal színész Ionuţ Visan Leonce szerepében – Leonce és Léna, brăilai Maria Filotti Színház), az Andrei Mureşanu Színház (a Sceno Csoport és a bukaresti Galeria 88 díszletkiállításáért), az ACCUMM Alapítvány (a brazíliai Erro Gruppo zenei világáért), az Árkosi Művelődési Központ (Gianina Carbunariunak a Nyomtatott nagy­betű rendezéséért) és a Színházért Liga (a Háromszék Táncegyüttes A banda előadásáért).

Forrás: Háromszék Napilap (www.3szek.ro)


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Csíksomlyói búcsú 2.
Csíksomlyói búcsú 2.
Küldő: Dezsö János
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload