BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 hónapja, 1 hete
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

Általános bérletek lesznek (Sport- és szabadidős létesítmények)

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2017. július 28. péntek, 07:28
Írta: Nagy D. István   
Kategória: Közélet
 

Jóváhagyta tegnap Sepsiszentgyörgy képviselő-testülete a városi uszodát is működtető SepsiRekreatív Részvénytársaság által kidolgozott új bérleti és jegyrendszert. A tanácsülésen elhangzottakból kiderült, ezáltal megoldódik a bérletkérdés, illetve megteremtik az átjárási lehetőséget a különböző létesítmények használatánál. A megváltozott díjszabásokat leghamarabb szeptembertől alkalmazzák...

A sepsiszentgyörgyi strand. Fotó: Antal Árpád Facebook-oldalaIgyártó Gabriella, a Sepsi ReKreatív marketingigazgatója szerint az új árpolitika kidolgozásánál azt tartották szem előtt, hogy az önkormányzattal kötött társulási szerződés alapján általuk működtetett öt létesítményben minél kedvezőbb beléptetési rendszert alkalmazzanak. Ennek értelmében mindenhol bevezették a bérletrendszert, gyakorlatilag egységesítették. Ez annyit jelent, hogy ezeket a bérletek ki lehet váltani az uszodában, a városi strandon, a két sugásfürdői sípályán, valamint az ugyanott található wellnessközpontban és a Vadász utcai sportbázisban, s szabadon fel lehet használni bármelyik létesítményben. A bérletek mellett az egyszeri alkalomra szóló belépők rendszerét is fenntartották, ezen a téren viszont díjnövelésre kell számítani – ami nem lesz elrugaszkodott –, mivel csak ezáltal lehet fenntartani az összekapcsolt bérleti rendszert. A díjmódosítás nem egységesen történik, van, ahol növelnek, máshol csökkentenek, létesítményenként változik, ezáltal pedig egyensúlyba kerültek az árak – tette hozzá.

Igyártó Gabriella érdeklődésünkre kifejtette: a bérletek érvényessége harminc naptól egy évig terjed, az árak pedig 36 és 810 lej között változnak, annak függvényében, hogy a vásárló milyen időtartamra váltja ki. Az igazgató szerint az előnyös megoldás annak, aki ki akarja használni minél több szolgáltatásukat, hogy a nagyobb értékű bérletet választja.

A pontos díjszabások lajst­roma egyelőre nem érhető el, ezt leghamarabb az ősz elején tudják minél több fórumon meghirdetni, a cég honlapján és a közösségi médiában. Az új rendszer alkalmazásának első mozzanata volt a képviselő-testületi jóváhagyás – amelyet az előző ülésen kvórum­hiány miatt nem kaphattak meg –, innen még pár eljárási lépcsőt meg kell lépni. Ez legkevesebb harminc napot jelent.

Háromszék Napilap (www.3szek.ro)


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Mária
Mária
Küldő: miki
Az önök képgalériája »
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload