BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 1 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Kezdőlap » Hírek » Közélet

Vissza a vendéglőbe

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2018. február 14. szerda, 08:09
Írta: Szekeres Attila   
Kategória: Közélet
 

Kilencedik alkalommal szervezi meg a húsvét előtti böjti időszak kezdetén a falánkcsütörtököt a Sepsiszentgyörgyi Vendéglátó-ipari Egységek Szövetsége (SVESZ). Az esemény tegnapi, a sepsiszentgyörgyi turisztikai információs irodában tartott beharangozóján elhangzott, idén tíz megyeszékhelyi vendéglő és a kökösi Gulyás csárda csatlakozott az akcióhoz.

Kovács István, a SVESZ elnöke elmondta, a korábbi évekhez képest idén elég sokan bekapcsolódtak a rendezvénybe. Grüman Róbert, a megyei tanács alelnöke közölte, a rendezvénynek kettős célja van, egyrészt a helybeliek mozduljanak ki otthonukból, és vendéglőben fogyasszanak el egy ebédet vagy vacsorát, másrészt a turisták ismerjék meg különlegességeinket. Hozzátette, munkatársai a közeljövőben elkészítik Sepsiszentgyörgy gasztronómiai térképét, és azok az érdeklődők, akik az információs irodába betérnek, azt is kézhez kapják majd. Az alelnök reményét fejezte ki, hogy jövőben, a tizedik alkalommal megszervezendő falánkcsütörtök már egész Háromszékre kiterjed. Tribel István vendéglős hangsúlyozta, hogy ez a SVESZ által szervezett kilencedik alkalom, egyénileg korábban is tartottak falánkcsütörtököt Sepsiszentgyörgyön.

A továbbiakban a vendéglők képviselői ismertették kínálatukat. Kiderült, nagyrészt különlegességekkel rukkolnak elő. Ahol svédasztalos, büfé rendszerű ellátás lesz, ott az 29 lejbe kerül, máshol többnyire fél áron kínálják az ételt, a Kastély vendéglőben 30 százalékos kedvezményt biztosítanak, ennél többet nem engedhetnek meg maguknak, mert igazi különlegességeket ajánlanak a tavaszi idénynyitásra. A már említett kökösi Gulyás csárda és a megyeszékhelyi Kastély és Tribel FF vendéglő mellett kedvezményes árú különlegességekkel várja a vendégek ostromát a Central, Ganésa, Indivino, Kolcza, Korzó Irish Pub, Mohó, Park és Sugás vendéglő.

Háromszék Napilap (www.3szek.ro)


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

A volt 'Orosz hősők' szobra
A volt 'Orosz hősők' szobra
Küldő: Kovács Mónika
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload