BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 9 hónapja, 2 hete
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

Háromszék Moldovában

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2018. április 11. szerda, 08:44
Írta: Szekeres Attila   
Kategória: Közélet
 

A Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület részt vett a Moldovai Köztársaság fővárosában, Chișinăuban 23. alkalommal szervezett, Turizmus, szabadidő, hotelek című idegenforgalmi vásáron, ahol térségünket népszerűsítette.

Fotó: Kovászna Megye Tanácsának sajtóirodájaKovászna Megye Tanácsának sajtóirodája közölte, a háromszéki szervezet a legszebb stand címet elnyerő Románia standján társkiállítóként képviselte Háromszéket, Székelyföldet.

Katalógusokkal, térképekkel, idegenforgalmi egységek és programszervezők reklámanyagaival igyekeztek népszerűsíteni a térséget, a kúriák és gyógyfürdők világát. A vásárra látogatók háromszéki palackozott borvizeket és gyógyvizeket is megkóstolhattak.

Jánó Szabolcs, a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület igazgatója szerint a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a látogatók ismerik a székelyföldi desztinációkat, Szovátát, Sóvidéket, Tusnádfürdő térségét, és egyre nagyobb érdeklődés övezi Kovászna fürdővárost is. „A gyógyturizmusra továbbra is koncentrálnunk kell, hiszen a látogatók számára nem ismeretlen kínálatunk: a magas színvonalú szolgáltatásokat ajánló négycsillagos szállodák wellness és gyógykezelési kínálata mellett keresettek a háromcsillagos hotelek is, amelyek szintén rendelkeznek kezelőbázissal. A mofettás terápia terén pénztárcabarát alternatíva a hatolykai fürdőközpont ajánlata, ezt alátámasztja, hogy a vásár végét követő napon máris volt visszajelzés és igény a szolgáltatások iránt. A moldovai kiállítás potenciális turistákat biztosíthat megyénknek, hiszen szinte szomszédok vagyunk, megfelelő népszerűsítéssel, idegenforgalmi rendezvényeken való részvétellel még ismertebbé tudjuk tenni megyénket” – fogalmazott az igazgató. Hozzátette, az egyesület mellett az Őzike, Szarvas és Kovászna szállót működtető Turism Kovászna Rt. is jelen volt a turisztikai vásáron.

Háromszék Napilap (www.3szek.ro)


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Gésa
Gésa
Küldő: Csiki Klára
Az önök képgalériája »
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload