BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 4 éve, 1 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

Ez aztán nem volt semmi!

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2009. március 06. péntek, 14:07
Írta: Tóth Gödri Iringó   
Kategória: 2008. november
 

Bokajáték! Gyerünk, gyerünk! Nem állunk meg! Egy, két, há’ és magas térdemelés! – a gólyahét minden napja egy kis egészséges testmozgással kezdődött, amely eléggé kifárasztott, mégis feldobott bennünket, elűzte reggeli álmosságunkat.

Ez aztán nem volt semmi!Még csak ízlelgettük a kilencedik osztályt, amikor megkezdődött ez a tanárok réme hét, és kezdtük igazán kilencedikeseknek, liceumistáknak érezni magunkat.

Amikor megkaptuk a feladatok tájékoztatóját, izgalommal néztünk a kihívások elé, elkezdtük tervezgetni az előadásokat és körberohangáltuk az ismerőseinket, hogy nincs-e véletlenül egy szakadt farmerük, egy báli ruhájuk, frakkjuk vagy éppen egy fekete magas sarkújuk.

Mint többnyire minden csapatmunka, ez is hatalmas vitákkal kezdődött, elküldtük egymást melegebb éghajlatra, sértődötten a sarokba húzódtunk, vagy egyszerűen elsétáltunk. De mint mindig, rendeződtek a nézeteltérések,

elsimultak a viták, kipréseltünk magunkból egy-egy bocsánatot… És csak ekkor kezdődött igazán, jöttek a jobbnál-jobb ötletek, zsákokban cipeltük a ruhákat egymásnak, hordtuk a szénát és a kosarakat, nevettünk a kissé furcsa külsőnkön. Rohantunk le a szünetekre, hogy minél hamarabb megtudhassuk, almákat kell a vízből kihalásznunk, órákat kell keresgélnünk vagy éppenséggel a csatakiáltásunkat kell eladnunk. A hét végére már elég fáradtak voltunk, a sport és a reggeli tornák megtették hatásukat. Tűrve az izomlázat rohangáltunk fel-alá az iskolában. Tízórainkat órák elején és végén, egy-egy magasabb osztálytárs vagy jó kis padok takarásában fogyasztottuk el. A díjkiosztás után ki örömittasan, ki csalódottan bulizta végig az estét.

Mostanra tényleg mind megértettük, hogy ez a hét igazából nem a versenyről szólt. Úgy gondolom, hogy kicsit közelebb kerültünk egymáshoz, jobban megismertük társainkat, ,,hülyültünk’’ egy adagot és megízleltük, hogy milyen is lesz az elkövetkezendő négy év.


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

A Magyar vonat
A Magyar vonat
Küldő: Papp Levente
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload