BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 1 éve, 10 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Kezdőlap » Olvasói hírek » Olvasói hírek

Kökösi reflexiók – Frunza Neculai kökösi rendőrfőnök, szabálytalanság-gyanús írásos figyelmeztetője

Olvasóink értékelése: / 2
Értékelés:
2011. május 10. kedd, 10:02
Írta: Nagy Attila (Puli)   
Kategória: Olvasói hírek
 

A Háromszék azt írja, hogy Szentivánlaborfalván törvényesítették az útszéli kürtős árulást. Nem értem, hogy lehetett törvényesíteni, engedéllyel, a szentivánlaborfalvi kürtőskalács árulást, amikor azt a forgalmi szabályok tiltják, hogy egy-két lépésre legyen kitéve az áru, mint ahogy Kökösben is van.

Amúgy Kökösön nem csodálkozom, mert ott egyesekre vonatkozik a törvény, kettesekre nem. Kökösben ukrán bagóval, szesszel is szabad feketézni, de cigarettát egy bizonyos „koldusnak” nem szabad koldulni – a logika egyszerű, hogy ne lásson, az elöljárók számára kellemetlen dolgokat.

A „koldus” a polgármesteri hivatal feljelentésére a rendőrségtől írásos figyelmeztetést (proces verbal) kapott „koldulásért”. Amiről kiderült, hivatalos forrásból, hogy törvénytelen, mert egy tanú sem írta alá, nem volt tetten érve, nyilatkozatot sem vettek tőle – de mit számít ez Kökösben, ott mindent szabad, egyeseknek. "Koldulni", nem törvényes, de szabálytalanság-gyanús figyelmeztetőt kiküldeni, törvényes. Sántha Gyula polgármester szökött a telefonban „kolduséknak”, hogy sok el van nézve nekik. De kérdem én azt, hogy a feketézőnek nincsen több elnézve, meg a törvénytelenül építkezőknek, az egész nap fúró-faragónak.

Fennáll a gyanúja, hogy a kökösi előjárók, Sántha Gyula polgármester és Frunza Neculai rendőrfőnök a számukra kellemetlen embereket különböző törvényesnek tűnő eszközökkel megfélemlítik, hogy ne lássanak, vagy befogják szájukat, hogy ne merjenek írni az igazságról, hogy mik történnek Kökösben. Sántha Gyula polgármester hivatalos iratban fenyegetőzött perrel, cikkekért, mert ugye azok lejáratók, le a akarják járatni a hivatalosságot. Kökösben aki megírja az igazat, azt lejáratással vádolják meg, senkinek titulálják, kígyót, békát ráhordanak, hogy írásai hitelüket veszítsék, nehogy hihető legyen az igazság.

Végül is Frunza Neculai kökösi rendőrfőnök írásos figyelmeztetője azt sugallja, hogy Kökösben szabad ukrán bagóval feketézni, de cigarettát „koldulni” nem.

Nagy Attila (Puli) – Kökös


 

Hozzászólások
 
Biro Csaba: pulika
Pulika, te utolsó hazaáruló, titkosszolgálatis, részeges, barom, te internet-huszár! Te és az igazság?! Jó vicc. Amit te állítasz annak mindig az ellenkezője igaz. Ez az igazság.
2011. szeptember 07. szerda, 21:05
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

The US Capitol Building
The US Capitol Building
Küldő: Szilaj Botond
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload