BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 1 éve, 10 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Kezdőlap » Olvasói hírek » Olvasói hírek

Két idős

Olvasóink értékelése: / 2
Értékelés:
2011. június 13. hétfő, 19:32
Írta: réka   
Kategória: Olvasói hírek
 

Ezt a levelet csak azért írom, mert két idős embert tönkretettek, az életmunkájukat elvették, és embertelen módon kirakták a lakásukból.

Augusztus 26-án van a házassági évfordulójuk, de nem a saját házukban ünnepelnek, de így elvették azt a hátralevő életkedvet is, kegyetlenek, akik ezt tették a két idős emberrel, nem félnek a JÓ ISTENTŐL, nem tudom elhinni, hogy nyugodtan teszik le a fejüket azok a szívtelen emberek, de úgy látszik, hogy igen. VIGYÁZZANAK AZ EMBEREK, FŐLEG AZ IDŐSEK, MERT GYŐZÖTT A LAKÁSMAFFIA.


 

Hozzászólások
 
ferenc
le kellene irni konkretan mi tortent hogy az idosek tudjak hogy hogy vedekezenek .es mit kell csinaljanak hogy ne veszitsek el a lakasukat
2011. június 17. péntek, 17:17
 
rebe
Többet is írnék de nem lehet mert benne van a pakliba hogy bántanák az idős házaspárt,annyit talán még ,hogy azzal mentek oda lakás biztosítást kössenek ,de mivel nem tudtak románul így a lakást vették el tehát a lakást adták el 3évet pereskedtek és az ügyvéd mindig aszt mondta nyugodjanak meg minden rendbe lesz sok pénz oda is el veszett az ügyvédnek de a másik fél soha nem jelent meg a tárgyalásokon csak az ügyvédje mert ők csak tejeltek és tejeltek és győztek, ügyvédi papírok is volt az idős párnak náluk ,hogy nem lakoltathassák ki mert mivel folyt a tárgyalás de biza ki rakták egy napot kaptak ,hogy el hagyják a lakást így most albérletbe vannak de ebből a kis nyugdíjból nem tudják meddig fogják 4milliót fizetnek,na de lenne még mit írjak de nem merek higgyék el ez nem olyan egyszerű csak úgy le írni itt mindenki el rakta a jó sok pénzt és a két időst ez viszi a sírba 50 év munkájuk oda van még egyszer sajnálom hogy többet nem merek írni tisztelettel egy jó akaró ha tudnák segítenék ennek a házas párnak ha lenne saját lakásom oda adnám de én is albérletbe vagyok,még akkor annyit az időseknek fiataloknak senkinek ne dőljenek be senkinek ne higgyenek valamit intézni akarnak akkor vannak hivatalok és ott kel intézni bár milyen ügyet,köszönöm a meg értésüket.
2011. június 20. hétfő, 19:13
 
rebe
Amiket tudok aszt az idős pártol tudom.Na én le írtam,hogy mire kell vigyázni elégedjen meg ennyivel és ne támadjon ha nem tud többet Katinka .
2011. június 26. vasárnap, 06:25
 
rebe
Ön nem fogja fel ,hogy nem lehet tudja mit jelent maffia ön nincs benne én sem csak az idös pár veszteségét látom meg fájdalmát,nem hiszem ez olyan nehéz fel fogni ön mivel tudna segíteni ,meg a másik nagy a gyanúm de eszt sem írom le vajon mért érdekli ennyire a nevek,nekünk az is jól esne ha annyit írnának együtt érzünk és sajnáljuk,ne a nevek érdekeljék fogja fel kedves Katinka ,hogy ez nem úgy megy le írjuk a neveket de egyet meg ígérek meg teszem aszt ,hogy el fogok menni a médiákig és akkor mindent el mondok amit én is tudok ,mert az idős párnak a fél lába a sírba már mindegy nekik meg érti bíztak abba ,hogy győz az igazság de nem ,talán a média meg mozgat valamit,kérem ezzel segítene csak egy imát mondjon el értük ;HA GAZDAG VAGY FEL NÉZNEK RÁD HA SZEGÉNY VAGY EL TAPOSNAK,MEG ALÁZNAK.
2011. június 26. vasárnap, 18:03
 
rebe
Köszönöm,hogy meg próbálsz megérteni.Ha kaptál segítséget hogy van ez csak te szóltál ehhez a témához na még Ferenc ha van ötleted el fogadom,vagy legalább el olvasom, más modon fel vegyük a kapcsolatot de nem ismerlek nem vagyok benne biztosan ,hogy nem {csalóval van dolgom}eszt meg értheted.Eddig általában sajnálkoznak de senki sem segített.Igaz nincs pénzem ,hogy ügyvédeket fizessek le de talán a média egy kicsit meg mozgatja az eseményeket.Csak aszt szeretném,hogy az idős pár kapjon egy lakást újra a magukénak érezhessék,a hátralévő életükbe ne albérletbe keljen élniük.KÖSZÖNÖM a türelmedet,ha van jobb ötleted írd meg,el nézést már le is tegezlek.
2011. június 27. hétfő, 18:52
 
rebe
Akkor mindenkire fény fog derülni,ha az életembe is kerül.Hát ha nem írtál magadról többet minden jót kívánok remélem ,hogy valamire fogok jutni üdv REBE.
2011. június 28. kedd, 20:21
 
Yanni: Ket Idos hazaspar
rege,nagy a corupcio Romaniaba,megtortent eset ma nem ritka,de a tortenetbol valami hianyzik,kinek a tulajdonaba,van a lakas, mert,hogy Bisztosito tarsasag,bisztositast akar csinalni,nem torveny,hogy csinaly bisztositast,nem kotelezhetnek,ha csak netalan veszelyes kornyezetben,nincs a lakasod,es muszaly,peldaul Olt melet kozelvan a lakas,es felnek nehogy a viz elvigye,vagy tuzveszelyes a kornyezet,enszerintem,lehet,hogy nincsenek,megfeleo papirok,a lakastulajdonaval,kapcsolatosan,es ezt valaki fel fulelte"a Maffia"konyu preda,kapnak az alkalmon,nem hiszem csak azert,mert nem tudnak Romanul,sajnaljuk az esetet,velemenyem,nem sokat lehet,segiteni,Angol gepel irok elnezest a hibakert...
2011. augusztus 07. vasárnap, 01:21
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Burkus
Burkus
Küldő: Dezső Bernát
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload