BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 1 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

Interaktív vadászmúzeum

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2012. július 09. hétfő, 08:02
Írta: Dezső Bernát   
Kategória: Olvasói hírek
 

Nem is tudom miképp érzett rá helyhatóságunk, hogy nekünk, e municípium lakóinak, épp ez hiányzott, s csekélyke félmillió euróból megvalósítja településük szívében ezt a páratlan létesítményt. Azaz nem páratlan, mint olvasom a Háromszékben, van még egy az országban, igaz ez messze el fog törpülni a miénk mellett, hisz régebbi lévén, talán nem is trendesen interaktív, no meg eltekintve a hely történelmi töltésétől, nagyon is félreeső, a bucsecsi rengetegben fekszik.

Mint írja a lap, a múzeum fő célja, hogy megszerettesse velünk a vadászt, ne a gyíkost, hanem az elkötelezett állatszeretőt lássuk majd benne, ki kemény munkával páratlan trófeává hizlalja a vadat.

Másodszor nagyon hasznos lesz ez erdőszéli háziállat tulajdonosok számára is, ők, törvény szigorának fenyegetése nélkül legalább virtuálisan lepuffanthatnak például egy medvét, ha már ennek mind számosabb társa egy-egy birkával, barommal rövidíti meg.

Harmadszor a városi kukázó kétlábúak hasznára is válhat, eme kúltura-forrásból kortyolva, könnyebben felismerik a vetélytársat, s bölcsen: az okosabb mindig enged – kitérnek egy eleve egyenlőtlen fizikai konfrontáció elől.

Nem utolsó sorban, sőt, talán ez lesz a múzeum legfontosabb célja, exponenciálisan fel fogja lendíteni a turizmust, már az avatási szalagvágáskor, helybéliek mellett, kígyózó sorban fog várakozni a nagy eseményre az a cikkben említett legalább négyezer keszthelyi vadászmúzeum-bolond, bocs, rajongó.

Nem kizárt, hogy egy teliholdas éjszakán visszatérőként maga Ceauşescu kísértete is meglátogatja, s interaktívan kilövi innen – hírnevéhez illő – világ legértékesebb őzbakját.


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

fafaragó
fafaragó
Küldő: adri
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload