BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 5 hónapja, 1 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Jurtabemutató és eredetmonda játékosan
Mettől: 2017. február 16., csütörtök, 00:00Meddig: 2017. február 16., csütörtök, 23:59 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 161 Beírta: adminka

JURTABEMUTATÓ. A Kovásznai Városi Művelődési Ház Ignácz Rózsa Termében ma és holnap negyedik osztálytól felnőtt korosztályig lehet részt venni a Rovásírás és totemizmus – a jurta szerkezete és belakása – ősmagyar viselet című magyarságismereti előadáson és bemutatón. A rendezvény célja: felkelteni a gyerekek kíváncsiságát és további érdeklődésre, kutatásra buzdítani őket, megszerettetni a tantárgyat, példaképeket kínálni, ezzel megalapozva identitástudatukat, hovatartozásuk ér­zését.

SZÁLL AZ ÉNEK KÉT FIÁRÓL SZÉP ENÉHNEK csapatösszerázó irodalmi-történelmi játék a magyar eredetmondákra építve február 17-én, pénteken Kovásznán. Célja: a tanórák élményszerű kiegészítése, a történelemmel való első találkozás, a múlt megismerése és annak feldolgozása belső átélés és cselekvés útján. A játék a Rege a csodaszarvasról, Emese álma, Isten kardja, a Hadak útja, a Vérszerződés és Árpád, a honalapító című mondákat dolgozza fel. Hét próbatétel megoldásával kell eljutni az Urál-hegységtől Pannóniába. Helyszín: III., IV., V. osztályosok saját osztályterme.

Mindkét rendezvény két órát tart, a részvételi díj 6 lej diákonként. Időpontfoglalás Szabó Leventénél a 0760 113 898-as telefonon.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload