BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 6 hónapja, 1 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Röviden
Mettől: 2017. február 16., csütörtök, 08:00Meddig: 2017. február 16., csütörtök, 09:00 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 133 Beírta: adminka

VÁSÁR. Ma Julianna-napi vásárt tartanak Nagyajtán.

VÁLLALKOZÓI FÓRUM. Ma 18 órától vállalkozói fórumot tartanak a sepsiszentgyörgyi unitárius egyházközség tanácstermében. Meghívott előadó: Demeter Sándor Loránd unitárius lelkész, közgazdász, a Lámpás Egyesület soros elnöke. Az előadás címe: Hittel, családdal, munkával. Mindenkit szeretettel várnak. Érdeklődni Gazdag Gézánál lehet a 0741 128 597-es telefonon.

ÁRAMSZÜNET. Albisban ma és pénteken 9–16, Bereckben az 1-es transzformátorállomás körzetében péntekig naponta 9–16 óráig, Nagyborosnyón az 1-es és 2-es transzformátorállomás közelében február 22-éig naponta 8–16 óráig szünetel az áramszolgáltatás.

IVÓVÍZ. A Közüzemek Rt. ma 8–16 óráig javítási munkálatok miatt felfüggeszti az ivóvíz-szolgáltatást Kézdivásárhelyen a Stadion és a Nicolae Bălcescu utcában. A munkálatok befejezése után a szolgáltatott ivóvíz zavaros lehet.

TAGSÁGI DÍJ. A Kovászna Megyei Volt Politikai Foglyok Szervezete értesíti tagságát és mindazokat, akik az 1990/118-as törvényerejű rendelet kedvezményezettjei, hogy Kézdivásárhelyen minden csütörtökön 10 és 13 óra között Sipos Sándor területi megbízott tagsági díjat gyűjt a művelődési ház nyugdíjasklubjánál.

GUZSALYAS. A sepsiszentgyörgyi Míves Házban ma 17.30-tól kézműves-foglalkozások gyermekeknek, fiataloknak, felnőtteknek: nemezkészítés, szövés.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload