BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 hete, 4 napja
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?
 • janosci:
  «link»

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Színház
Mettől: 2017. március 20., hétfő, 13:00Meddig: 2017. március 20., hétfő, 14:00 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 59 Beírta: adminka

TAMÁSI ÁRON SZÍNHÁZ. A sepsiszentgyörgyi magyar színház e heti előadásai: március 23-án, csütörtökön és 24-én, pénteken 18 órától a kamarateremben Igor Bauersima: norway.today (rendező: Kövesdy István), március 25-én, szombaton 19 órától a nagyteremben Ray Cooney: Pénz az égből (rendező: Zakariás Zalán).

M STÚDIÓ. A sepsiszentgyörgyi mozgásszínház március 23-án, csütörtökön 19 órától a Háromszék Táncstúdióban A Jó, a Rossz és a K** Anyád (rendező: Fehér Ferenc) előadást játssza.

ANDREI MUREŞANU SZÍNHÁZ. A sepsiszentgyörgyi román színház március 22-én, szerdán 19 órától a Cezar Ghioca és Marius Popa által írt Leul Ra musicalt, 24-én, pénteken 11 órától a Mateiaş gâscarul (rendező: Mirela Bucur), 25-én, szombaton 17 és 19 órától a Jurnal de Romănia (rendező: Carmen Lidia Vidu) előadást játssza a Művész Teremben.

VÁROSI SZÍNHÁZ. A kézdivásárhelyi színház ma 13 órától a Vigadó Művelődési Ház nagytermében és március 22-én, szerdán 19 órától a Kovásznai Művelődési Központban előadja Ray Cooney: Ketten a neten című vígjátékát. A szilveszteri kabaréként bemutatott előadás rendezője Kolcsár József, fordította Nagy István. * A kézdivásárhelyi Városi Színház szervezésében március 23-án 19 órától a Gábor Áron-bérleteseknek és március 24-én 19 órától a Toldi-bérleteseknek játssza a soproni teátrum Ingmar Bergman: Őszi szonáta című színpadi játékát a Vigadó Művelődési Ház színpadán. Partner: a Soproni Petőfi Színház, a Zentai Magyar Kamaraszínház, a mikházi Széllyes Sándor Csűrszínház és a Forrás Színház. Rendező: Pataki András. Jegyek válthatók a Vigadó Művelődési Ház közönségszolgálati irodájában hétfőtől csütörtökig 8–19, pénteken 8–15 óráig. Helyfoglalás a 0267 361 081-es telefonszámon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail-címen. Jegyár: felnőtteknek 20, diákoknak és nyugdíjasoknak 15 lej. A lefoglalt jegyet előadás előtt egy nappal fontos kiváltani, ellenkező esetben érvényét veszíti.

KÖZÖS PRODUKCIÓ. Játsszuk azt, hogy... ALMA címmel a kassai Thália, a Jelenlét Színház és a Szkéné közös előadását láthatják Sepsiszentgyörgyön. A Kántor Kata rendezésében készült előadás szöveg, zene és tánc különleges szövedéke, amely Nagy András műve alapján építi fel Alma Schindler portréját. A vendégelőadás március 24-én, pénteken 19 órától tekinthető meg a Háromszék Táncstúdióban. Jegyek a kulturális szervezőirodában kaphatók. Nyitvatartás hétfőtől csütörtökig 10–16, pénteken 11–13 óráig, valamint előadások előtt egy órával, telefon: 0267 312 104.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload