BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 6 hónapja, 1 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Színház
Mettől: 2017. március 20., hétfő, 13:00Meddig: 2017. március 20., hétfő, 14:00 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 176 Beírta: adminka

TAMÁSI ÁRON SZÍNHÁZ. A sepsiszentgyörgyi magyar színház e heti előadásai: március 23-án, csütörtökön és 24-én, pénteken 18 órától a kamarateremben Igor Bauersima: norway.today (rendező: Kövesdy István), március 25-én, szombaton 19 órától a nagyteremben Ray Cooney: Pénz az égből (rendező: Zakariás Zalán).

M STÚDIÓ. A sepsiszentgyörgyi mozgásszínház március 23-án, csütörtökön 19 órától a Háromszék Táncstúdióban A Jó, a Rossz és a K** Anyád (rendező: Fehér Ferenc) előadást játssza.

ANDREI MUREŞANU SZÍNHÁZ. A sepsiszentgyörgyi román színház március 22-én, szerdán 19 órától a Cezar Ghioca és Marius Popa által írt Leul Ra musicalt, 24-én, pénteken 11 órától a Mateiaş gâscarul (rendező: Mirela Bucur), 25-én, szombaton 17 és 19 órától a Jurnal de Romănia (rendező: Carmen Lidia Vidu) előadást játssza a Művész Teremben.

VÁROSI SZÍNHÁZ. A kézdivásárhelyi színház ma 13 órától a Vigadó Művelődési Ház nagytermében és március 22-én, szerdán 19 órától a Kovásznai Művelődési Központban előadja Ray Cooney: Ketten a neten című vígjátékát. A szilveszteri kabaréként bemutatott előadás rendezője Kolcsár József, fordította Nagy István. * A kézdivásárhelyi Városi Színház szervezésében március 23-án 19 órától a Gábor Áron-bérleteseknek és március 24-én 19 órától a Toldi-bérleteseknek játssza a soproni teátrum Ingmar Bergman: Őszi szonáta című színpadi játékát a Vigadó Művelődési Ház színpadán. Partner: a Soproni Petőfi Színház, a Zentai Magyar Kamaraszínház, a mikházi Széllyes Sándor Csűrszínház és a Forrás Színház. Rendező: Pataki András. Jegyek válthatók a Vigadó Művelődési Ház közönségszolgálati irodájában hétfőtől csütörtökig 8–19, pénteken 8–15 óráig. Helyfoglalás a 0267 361 081-es telefonszámon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail-címen. Jegyár: felnőtteknek 20, diákoknak és nyugdíjasoknak 15 lej. A lefoglalt jegyet előadás előtt egy nappal fontos kiváltani, ellenkező esetben érvényét veszíti.

KÖZÖS PRODUKCIÓ. Játsszuk azt, hogy... ALMA címmel a kassai Thália, a Jelenlét Színház és a Szkéné közös előadását láthatják Sepsiszentgyörgyön. A Kántor Kata rendezésében készült előadás szöveg, zene és tánc különleges szövedéke, amely Nagy András műve alapján építi fel Alma Schindler portréját. A vendégelőadás március 24-én, pénteken 19 órától tekinthető meg a Háromszék Táncstúdióban. Jegyek a kulturális szervezőirodában kaphatók. Nyitvatartás hétfőtől csütörtökig 10–16, pénteken 11–13 óráig, valamint előadások előtt egy órával, telefon: 0267 312 104.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload