BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 hete, 1 napja
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?
 • janosci:
  «link»

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Röviden
Mettől: 2017. március 20., hétfő, 08:00Meddig: 2017. március 20., hétfő, 09:00 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 57 Beírta: adminka

ÁRAMSZÜNET. Ozsdolán ma és kedden 8–15 óráig szünetel az áramszolgáltatás.

LOMTALANÍTÁS. A Tega Rt. a háztartásban feleslegessé vált elektromos és elektronikai eszközöket Málnáson ma és kedden 12–20 óráig gyűjti.

IVÓVÍZ. A Közüzemek Rt. tájékoztatja a fogyasztókat, hogy javítási munkálatok miatt felfüggeszti az ivóvíz-szolgáltatást Sepsiszentgyörgyön március 21-én, kedden 8–15 óráig a Jókai Mór, Farm, Budai József utcában és a Kós Károly úton a Patak utca és a József Attila utca közötti szakaszon, valamint Illyefalván, Sepsiszentkirályban, Aldobolyban és a Szalomér negyedben.

GUZSALYAS. A sepsiszentgyörgyi Míves Házban ma 17 órától kosárfonó tanfolyam felnőtteknek.

TORNA. Az Ida Aerobik mai programja a sepsiszentgyörgyi uszodában: 8 órától aerobik felnőtteknek, 9 órától aerobik nyugdíjasoknak, 17 órától aerobiktánc óvodásoknak Kelemen Szende vezetésével, 19 órától aerobik felnőtteknek, 20 órától aerobik férfiaknak. Telefon: 0722 243 234.

VÖRÖSKERESZT. A Kovászna Megyei Vöröskereszt minden hétfőn 16–18 óráig a kovásznai kultúrotthon épületében és keddenként 9–12 óráig a székházban (Kós Károly út 7. szám) vérnyomás-, vércukorszint- és koleszterinszint-mérést végez.

HÁROMSZÉKI FÜRGE UJJAK KÉZIMUNKAKÖR. A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Pinceklubjában ma 16 órától a Háromszéki fürge ujjak kézimunkakörben várnak minden kézimunkázni (kötni, horgolni, hímezni stb.) szerető fiatalt és időset egyaránt.

KÁVÉHÁZI ELŐADÁSOK. A sepsiszentgyörgyi Tein Teaházban kedden 18 órától Prohászka-Rád Boróka Színház az egész világ címmel tart előadást.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload