BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 5 hónapja, 2 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Zene
Mettől: 2017. április 21., péntek, 19:00Meddig: 2017. április 21., péntek, 20:00 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 193 Beírta: adminka

OPERETT. Sepsiszentgyörgyön a Székely Mikó Kollégium konferenciatermében ma 19 órától feledhetetlen, derűs estére várja a magyarországi Operettissimo együttes a közönséget. Az est folyamán a legszebb magyar operettrészletek hangzanak el a Csárdáskirálynőből, A bajadérból, a Marica grófnőből, a Mágnás Miskából stb., amelyek több mint tíz szerzőtől származnak.

OLIMPIKONOK ELŐADÁSA. A sepsiszentgyörgyi Plugor Sándor Művészeti Líceum olimpikonjainak előadására kerül sor ma 17 órától a Bod Péter Megyei Könyvtárban.

MERCEDES BAND-előadás lesz szombaton 21 órától a sepsiszentgyörgyi Hostel Beer Pubban. Belépő: 10 lej.

A FELSŐ-HÁROMSZÉKI REFORMÁTUS KÓRUSOK XIII. TALÁLKOZÓJA. A kézdivásárhelyi református egyházközség szombaton tizenharmadik alkalommal szervezi meg a felső-háromszéki református kórusok találkozóját. A rendezvény 9.30-kor a református temetőben a ravatalozóház közelében található kopjafánál kezdődik, amelyet a Hálaadás dalárda az elhunyt kórustagok emlékére állított 2015 nyarán. A kórustalálkozó kilenc énekkar részvételével 10 órakor kezdődik a református templomban. (iochom)


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload