BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 3 hete, 1 napja
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?
 • janosci:
  «link»

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Zene
Mettől: 2017. április 21., péntek, 19:00Meddig: 2017. április 21., péntek, 20:00 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 59 Beírta: adminka

OPERETT. Sepsiszentgyörgyön a Székely Mikó Kollégium konferenciatermében ma 19 órától feledhetetlen, derűs estére várja a magyarországi Operettissimo együttes a közönséget. Az est folyamán a legszebb magyar operettrészletek hangzanak el a Csárdáskirálynőből, A bajadérból, a Marica grófnőből, a Mágnás Miskából stb., amelyek több mint tíz szerzőtől származnak.

OLIMPIKONOK ELŐADÁSA. A sepsiszentgyörgyi Plugor Sándor Művészeti Líceum olimpikonjainak előadására kerül sor ma 17 órától a Bod Péter Megyei Könyvtárban.

MERCEDES BAND-előadás lesz szombaton 21 órától a sepsiszentgyörgyi Hostel Beer Pubban. Belépő: 10 lej.

A FELSŐ-HÁROMSZÉKI REFORMÁTUS KÓRUSOK XIII. TALÁLKOZÓJA. A kézdivásárhelyi református egyházközség szombaton tizenharmadik alkalommal szervezi meg a felső-háromszéki református kórusok találkozóját. A rendezvény 9.30-kor a református temetőben a ravatalozóház közelében található kopjafánál kezdődik, amelyet a Hálaadás dalárda az elhunyt kórustagok emlékére állított 2015 nyarán. A kórustalálkozó kilenc énekkar részvételével 10 órakor kezdődik a református templomban. (iochom)


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload