BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 hete, 1 napja
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?
 • janosci:
  «link»

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Hitvilág
Mettől: 2017. május 19., péntek, 00:00Meddig: 2017. május 19., péntek, 23:59 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 40 Beírta: adminka

MÁRIA-ÁHÍTAT KOVÁSZNÁN. Kovásznán minden hónap harmadik szombatján Mária-áhítatot tartanak szentmisével, rózsafüzérrel és gyertyás körmenettel. Várják a háromszékieket május 20-án este hét órakor a helyi plébániatemplomban. Az ünnepi szentmisét a Mária Rádió élő adásban közvetíti.

CSALÁDI NAP. A vallásórás gyerekeknek és szülőknek május 21-én, vasárnap családi napot szervez a szemerjai református egyházközség. Az istentisztelet 11 órától kezdődik, 14 órára várják a családokat a parókia udvarára, ahol a megnyitó után rendkívüli meghívottjuk, Tófalvi Mihály mesemondó előadását hallgathatják meg. A kézműves-foglalkozás 17 óráig tart, amelyen a vallásórán és vasárnapi iskolában gyűjtött pálcikákat be lehet váltani különböző foglalkozásra. A hinta, a trambulin, a homokozó is a rendelkezésre áll, nem feledkeznek meg a hagyományos lángosról sem.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload