BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 6 hónapja, 2 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Zene
Mettől: 2017. július 21., péntek, 18:00Meddig: 2017. július 21., péntek, 19:00 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 173 Beírta: adminka

* A Tusványosi koncertek programja a Nagyszínpadon: ma 20 órától Margaret Island, 22 órától Magna Cum Laude; szombaton 20 órától Skorpió, 22 órától Kowalsky meg a Vega.

* Sepsiszentgyörgyön a Székely Nemzeti Múzeum kertjében ma 19 órakor kezdődik a 11. Jazz és improvizációs zenei tábor zárókoncertje diákok részvételével. Belépő: 10 lej.

* A csernátoni Haszmann Pál Múzeum és a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár olvasó- és kézműves jutalomtáborában ma 18 órától az énekelt vers műfajában alkotó Fűszál együttes lép fel a cser­nátoni múzeumkertben. Tagjai: Fejős Gabriella (hegedű, ének); Lakatos Sándor (gitár, ének); Kisgyörgy Tamás (perkúció, ritmushangszerek); Bíró Attila (basszusgitár); Nagy Endre (gitár, ének). A rendezvényre a belépés ingyenes.

* Vasárnap 12 órától a sepsiszentgyörgyi Erzsébet park zenepavilonjában hangversenyt tart az árkosi fúvószenekar Váncsa Mátyás karnagy irányításával.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload