BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 1 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Erdővidéki Közművelődési Napok
Mettől: 2009. november 17., kedd,  00:00Meddig: 2009. november 21., szombat, 23:59 Ismétlődés: naponta
Helyszín: Erdővidék Találatok: 778 Beírta: admin

A keddi műsor: 18 órától megnyitó Bodoson a református templomban, az Erdővidék Kultúrájáért-díj átadása. Közreműködik a Székelyföldi Szimfonikus Zenekar Vonósnégyese (Székelyudvarhely).

A szerdai műsor: Baróton 13 órától rendhagyó történelemóra Erdővidék Múzeumának Kászoni Gáspár Termében Csík vagy Háromszék — 1848—1849-ben ki volt a legény a gáton? címmel Bona Gábor történész (Budapest), valamint Bem és Damjanich, a szabadságharc lengyel és szerb tábornoka címmel Pelyach István történész (Szeged) tart előadást. 17 órától a művelődési ház nagytermében népszerű rajzfilmslágerek a csíkszeredai Mesehetes zenekar előadásában, 18 órától Erdővidék Múzeumának Kászoni Gáspár Termében Baróti Szabó Dávid Kisded szótár című kötetét bemutatja Egyed Emese irodalomtörténész, kolozsvári egyetemi tanár; Olaszteleken 18 órától a református egyház gyülekezeti termében Nagy Viktor (Magyarsarlós-Olasztelek) Erdővidék című fényképkiállítását Márkó László magyartanár nyitja meg, 19 órától Kolumbán-Antal József székelyudvarhelyi író Székely honfoglalás című kötetének bemutatója, házigazda: Tüzes Bölöni Ferenc; Kisbaconban 19 órától a Benedek Elek Általános Iskolában Csikány Tamás és Kedves Gyula budapesti történész Székelyek a napóleoni háborúkban és Huszárok az 1848/49-es szabadságharc erdélyi hadszínterén címmel tart előadást; Erdőfülén 19 órától a kultúrotthon klubtermében Örökségvédelem és hagyományápolás címmel Borbáth Erika, a Magyar Művelődési Intézet (Budapest) főigazgatója tart előadást; Nagybaconban 19 órától a művelődési házban Szabó Zsolt, a Művelődés folyóirat főszerkesztője (Kolozsvár) Benedek Elek címmel tart előadást. Benkő Levente és Szabó Zsolt, a lap szerkesztői bemutatják a folyóiratot. Fellép a baróti Rozmaring női kar és a Benedek Elek Egyesület dalcsoportja; Ürmösön 18 órától a művelődési házban Jánosi József Erdővidéki táncélet című kötetét Virág Endre, a Háromszék Táncegyüttes táncosa mutatja be; Bölönben 19 órától a református egyház imatermében Fehér János művészettörténész (Vargyas) Erdővidék épített öröksége címmel tart előadást, Jánosi József Erdővidéki táncélet című kötetét Virág Endre, a Háromszék Táncegyüttes táncosa mutatja be; Nagyajtán 17 órától a Kriza János Általános Iskolában, 19 órától a művelődési házban Szabó Zsolt, a kolozsvári Művelődés folyóirat főszerkesztője Benedek Elek címmel tart előadást, Benkő Levente és Szabó Zsolt, a lap szerkesztői bemutatják a folyóiratot; Vargyason 19 órától a községháza tanácstermében Bona Gábor és Pelyach István előadása.

A csütörtöki műsor: Baróton a művelődési házban 18 órától Hidak címmel fényképkiállítás nyílik a felsőrákosi alkotótábor anyagából, megnyitja Hlavathy Károly fotóművész és Márton Árpád parlamenti képviselő. 19 órától Nagy Károly református esperes bemutatja Magyari Hunor (Székelyudvarhely) Az erdővidéki egyházmegye református templomai című albumát; Erdőfülén a kultúrotthonban 17 órától a baróti Kelekótya együttes koncertezik; Bölönben a Bölöni Farkas Sándor Általános Iskolában 17 órától Höncz László Bűnösként is győztes című kötetét Péter Sándor sepsiszentgyörgyi magyartanár mutatja be; Bardocon a Benkő József Általános Iskolában 14 órakor a baróti Elveszett Világ Természetvédelmi, Turista és Barlangász Egyesület tagjainak fotóiból összeállított Fények és árnyak cí­mű kiállítást Böjte Ferenc, az egyesület tagja nyitja meg.

A pénteki műsor: Baróton a Baróti Szabó Dávid Iskolaközpontban 13 órától Kiss Béla sepsiszentgyörgyi képzőművész Az ikebanáról általában címmel tart bemutatóval egybekötött előadást, Erdővidék Múzeumának Kászoni Gáspár Termében 16 órakor Kiss Béla akvarellkiállítását Tatár Zsuzsanna ny. magyartanár nyitja meg; Középajtán a kántori lakban 11 órától Magyari Hunor (Székelyudvarhely) Az erdővidéki egyházmegye református templomai című albumának bemutatója, fellép a baróti Rozmaring női kar; Zalánpatakon a kultúrotthonban 17 órától a bölöni Kék Virág néptáncegyüttes előadása; Szárazajtán a kultúrotthonban 19 órától a bölöni Kék Virág néptáncegyüttes előadása; Vargyason a Borbáth Károly Általános Iskolában 13 órától az Erdővidék nagyjai című kiállítást Demeter László muzeológus nyitja meg.

Az szombati műsor: Baróton az unitárius templomban 19 órától a marosvásárhelyi Grazioso kvartett koncertezik.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload