BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 6 hónapja, 2 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Színház
Mettől: 2017. október 11., szerda, 19:00Meddig: 2017. október 11., szerda, 21:00 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 134 Beírta: adminka

VÁROSI SZÍNHÁZ. Kocsis István Bolyai János estéje című monodrámája nyitja a kézdivásárhelyi Városi Színház októberi műsorát. Kiss László egyéni előadása Kolcsár József rendező közreműködésével kerül színpadi bemutatásra, ma 19 órától stúdió-előadásként láthatják a Vigadó Művelődési Ház színpadán.

AZ M STÚDIÓ ma 19 órától A Jó, a Rossz és a K**va anyád című előadását játssza Sepsiszentgyörgyön a Háromszék Táncstúdióban. Rendező-koreográfus: Fehér Ferenc. Az előadásra érvényesek az Ábel-bérletek, helyet előjegyeztetni, jegyet vásárolni a kulturális szervezőirodában lehet (telefon: 0267 312 104).

SZÍNJÁTSZÁS. A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Házban működő Visky Árpád Színjátszó Társulathoz új tagok jelentkezését várják – fiatalokét és felnőttekét egyaránt. Jelentkezni lehet a 0745 434 726-os telefonszámon vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail-címen.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload