BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 6 hónapja, 2 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Röviden
Mettől: 2017. október 11., szerda, 07:00Meddig: 2017. október 11., szerda, 18:00 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 140 Beírta: adminka

ÁRAMSZÜNET. Kézdivásárhelyen ma 7–9 óráig a Petőfi Sándor utcában és a Gábor Áron téren; Árapatakon péntekig 9–17 óráig szünetel az áramszolgáltatás.

IVÓVÍZ. Csütörtökön javítás miatt felfüggesztik az ivóvíz-szolgáltatást Kézdivásárhelyen 8–15 óráig a Márton Áron és Kanta utcában és Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalában; 9–15 óráig a Stadion, Margaréta és Nicolae Bălcescu utcában. A munkálatok befejezése után a szolgáltatott ivóvíz zavaros lehet, miként ma 8–15 óráig Kézdivásárhely egész területén. Ma 8–15 óráig elzárják az ivóvizet Kézdiszentléleken is.

ELŐADÁS. Mihályi Mónika természetgyógyász, a természetes gyógymódok tanára ma 17 órától előadást tart Őrizd meg az egészséged illatosan! címmel Sepsiszentgyörgyön a Plugor Sándor Művészeti Líceum dísztermében, csütörtökön 17 órától Kézdivásárhelyen a Rózsa étteremben.

JOGI SZOLGÁLAT. Szerkesztőségünkben ma 13–15 óráig Ba­logh Klára jogtanácsos fogadja a jogi tanácsot igénylőket. A szolgáltatás ingyenes.

CSEREBEREKLUB. A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Hobbi Cserebereklubjába ma 16 órától várnak minden szenvedélyes gyűjtőt.

AZ ARANYSZÍVEK NYUGDÍJASKLUB a brassói Hétlétrához szervez kirándulást október 14-én, szombaton. Jelentkezni lehet a 0723 727 279-es telefonon.

A PLUGOR SÁNDOR MŰVÉSZETI LÍCEUM DRÁMATAGOZATA ingyenes felvételi felkészítőt tart a következő tanévtől induló drámaosztályba pénteken 17 órától a líceum drámatermében. A felkészítőn a fiataloknak alkalmuk lesz megismerkedni a drámajátékokkal, és kipróbálhatják a gyakorlati szaktantárgyak egy részét. Érdeklődni a 0740 578 725-ös telefonszámon lehet.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload