BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 5 hónapja, 2 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Röviden
Mettől: 2017. október 12., csütörtök, 08:00Meddig: 2017. október 12., csütörtök, 17:00 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 135 Beírta: adminka

ÁRAMSZÜNET. Árapatakon péntekig 9–17 óráig szünetel az áramszolgáltatás.

IVÓVÍZ. Ma javítási munkálatok miatt felfüggesztik az ivóvíz-szolgáltatást Kézdivásárhelyen 8–15 óráig a Márton Áron és a Kanta utcában és a Kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatalban; 9–15 óráig a Stadion, Margaréta és Nicolae Bălcescu utcában; Kézdiszentléleken ma 8–15 óráig. A munkálatok befejezése után a szolgáltatott ivóvíz zavaros lehet.

TALÁLKOZÓ ÉS DOKUMENTUMFILM. A sepsiszentgyörgyi Bruno Gröning Baráti Kör ma 19 órától megtartja szokásos találkozóját a Lázár Mihály utca 47. szám alatt. * Szombaton a Kónya Ádám Művelődési Házban 14 órától vetítik a Bruno Gröning életét, tanításait és munkásságának eredményeit bemutató filmet.

GUZSALYAS. Az alapítvány programja ma Sepsiszentgyörgyön a Míves Házban: 17.30–19.30-ig kézműves-foglalkozás (nemezkészítés, szövés) gyermekeknek, fiataloknak, felnőtteknek.

KALENDÁRIUM. Október 13-án, pénteken 18 órakor a ba­róti Zöld Ifjak Környezetvédő Egyesülete és Erdővidék Múzeuma Kalendáriuma közös szervezésében a múzeum Kászoni Gáspár Termében a Környezetünk, életünk sorozat részeként Vadászat mint életforma címmel Román Richárd erdésztechnikus (Székelyszáldobos) tart előadást. Házigazdák: Egyed Emőke egyesületi elnök és Hoffmann Edit muzeológus.

A PLUGOR SÁNDOR MŰVÉSZETI LÍCEUM DRÁMATAGOZATA ingyenes felvételi felkészítőt tart a következő tanévtől induló drámaosztályba pénteken 17 órától a líceum drámatermében. A felkészítőn a fiataloknak alkalmuk lesz megismerkedni a drámajátékokkal, és kipróbálhatják a gyakorlati szaktantárgyak egy részét. Érdeklődni a 0740 578 725-ös telefonszámon lehet.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload