BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 5 hónapja, 1 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Színház
Mettől: 2018. február 8., csütörtök,  19:00Meddig: 2018. február 14., szerda, 20:00 Ismétlődés: naponta
  Találatok: 64 Beírta: adminka

A TAMÁSI ÁRON SZÍNHÁZ műsorán a héten Sepsiszentgyörgyön: február 8-án, csütörtökön 19 órától a kamarateremben Pintér Béla: Kaisers TV, Ungarn (rendező: Porogi Dorka); február 10-én 19 órától a kamarateremben Harold Pinter: Évforduló (rendező: Alexandru Dabija); február 11-én, vasárnap 19 órától a Háromszék Táncstúdióban bérletes vendégelőadás: Imago – Fehér Ferenc előadása.

AZ M STÚDIÓ MOZGÁSSZÍNHÁZ és a Frenák Pál Társulat a TO_R című előadást február 10-én, szombaton 19 órától Sepsiszentgyörgyön a Háromszék Táncstúdióban játssza. Rendező-koreográfus: Frenák Pál.

HAHOTA. A marosvásárhelyi színtársulat február 14-én, szerdán 17 és 20 órától a kovásznai művelődési központban előadja a Nincs mese! című zenés szilveszteri kabarét Kovács Levente rendezésében.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload