BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 5 hónapja, 1 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Röviden
Mettől: 2018. február 14., szerda, 00:00Meddig: 2018. február 14., szerda, 23:59 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 8 Beírta: adminka

ÁRAMSZÜNET. 8–9 óráig ma Uzonban az 1-es transzformátorállomás körzetében, péntekig Magyaróson és Sepsiszentkirályban szünetel az áramszolgáltatás.

JOGI SZOLGÁLAT. Szerkesztőségünkben ma 13–15 óráig Ba­logh Klára jogtanácsos fogadja a jogi tanácsot igénylőket. A szolgáltatás ingyenes.

CSEREBEREKLUB. A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Hobbi Cserebereklubjába ma 16 órától várnak minden szenvedélyes gyűjtőt.

ELMARAD A VÁSÁR. Nagyajtán a hagyományos Julianna-napi vásár elmarad a disznópestisjárvány miatt.

EGYÜTT A RÁK ELLEN egyesületi találkozót tartanak csütörtökön 17 órától a sepsiszentgyörgyi Míves Házban, ahová várnak minden érdeklődőt.

AZ EGYÜTT A MELL EGÉSZSÉGÉÉRT támogatócsoport csütörtökön 17 órától tartja találkozóját Sepsiszentgyörgyön a Kovászna Megyei Vöröskeresztnél. Érdeklődni, jelentkezni Incze Zitánál lehet a 0724 511 363-as telefonon.

HONISMERETI KIRÁNDULÁST szerveznek április 3–10. között a Nagykároly (Károlyi-kastély), Máriapócs (kegytemplom), Sátoraljaújhely (bortemplom), Niepolomice (Lengyelország – 14. századi vadászkastély), Wieliczka (sóbánya), Krakkó, Czestochowa (Jasna Góra – I. pálos rendi kolostor), Zólyom vára, Esztergom, Mohács (emlékpark), Medjugorje (Bosznia-Hercegovina – kegytemplom), Mostar (öreg híd – UNESCO-örökség), Split (Horvátország), Plitviczei tavak és Pécs (Zsolnay-múzeum) útvonalon. Útlevél szükséges. Érdeklődni a 0741 926 776-os telefonszámon vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail-címen lehet.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload