BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 6 hónapja, 1 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Színház
Mettől: 2018. március 12., hétfő, 00:00Meddig: 2018. március 12., hétfő, 23:59 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 17 Beírta: adminka

BEMUTATÓ. A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház ma 19 órától tartja meg péntekről elmaradt bemutató előadását a nagyteremben a színpadra épített nézőtéren. Az Anna legenda a Szent Anna-tó legendáját dolgozza fel, szavak helyett elsősorban a zene és a mozgás nyelvén. Mezei Szilárd Anna című zenei művének felhasználásával a színpadi koncepciót Mezei Kinga (rendező) és Gyarmati Kata készítette. Következő előadás március 13-án, kedden 19 órától.

S További előadások a héten: Pintér Béla: Kaisers TV, Ungarn március 15-én, csütörtökön 19 órától a kamarateremben; Carlo Goldoni Chioggiai csetepaté című vígjátéka március 18-án, vasárnap 19 órától a nagyteremben, rendező Sardar Tagirovsky. Az előadásokra érvényes az Ábel-bérlet, a szabad helyekre jegyet a kulturális szervezőirodában, valamint a biletmaster.ro honlapon lehet váltani.

ROMÁN SZÍNHÁZ. Az Andrei Mureșanu Színház székhelyén, a Művész Teremben március 16-án, pénteken 19 órától bemutatja Dreptul la muncă előadását. Sibylle Berg nyomán rendezte Theo Herghelegiu.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload