BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 6 hónapja, 2 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Szinház
Mettől: 2018. március 15., csütörtök, 00:00Meddig: 2018. március 15., csütörtök, 23:59 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 28 Beírta: adminka

MAGYAR SZÍNHÁZ. A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház március 15-én, csütörtökön 19 órától a kamarateremben előadja Pintér Béla: Kaisers TV, Ungarn című színművét. Az előadásra érvényes az Ábel-bérlet, a szabad helyekre jegyet a kulturális szervezőirodában, valamint a biletmaster.ro honlapon lehet váltani.

ROMÁN SZÍNHÁZ. A sepsiszentgyörgyi Andrei Mureșanu Színház székhelyén, a Művész Teremben március 16-án, pénteken 19 órától bemutatja Dreptul la muncă című előadását. Sibylle Berg nyomán rendezte: Theo Herghelegiu.

A KOVÁSZNAI POKOLSÁR EGYESÜLET színjátszó csoportja március 17-én, szombaton 19 órától a kovásznai művelődési központban bemutatja Tamási Áron Hullámzó vőlegény című háromfelvonásos színművét. Belépőt elővételben a művelődési háznál lehet igényelni, az előadás napján a helyszínen kapható.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload