BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 4 éve, 1 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Gyermeknapi rendezvények Háromszéken
Mettől: 2018. május 30., szerda, 00:00Meddig: 2018. május 30., szerda, 23:59 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 568 Beírta: adminka

Sepsiszentgyörgy. A Bod Péter Megyei Könyvtár gyermeknapi zenés-bábos előadásra és kézműves-foglalkozásra várja a kicsiket. Csütörtökön 17 órától a könyvtár Gábor Áron Termében Várkonyi Eszter Tengerember című interaktív zenés-bábos előadását láthatják a gyermekek (ajánlott korosztály: 3–8 év), ezt követően ugyanott az előadáshoz kapcsolódó kézműves-foglalkozások lesznek könyvtárosok vezetésével. A zenés-bábos mesejáték Finy Petra versei és Tor Åge Bringsvaerd meséje nyomán készült. Jelmezek és bábok: Fekete-Lovas Flóra, hangszerelés: Kónya-Ütő Bence.

6. Gyerkőcnapok Kézdivásárhelyen. Május 30.–június 1. között a Vigadó Művelődési Házban megtartják a 6. Gyerkőcnapokat. A mai program: 11 órától a nagyteremben az Ariel Ifjúsági és Gyermekszínház előadása – Csukás István: A téli tücsök meséi (jegyár: 6 lej); csütörtökön a nagyteremben 12 órától Gyerkőc-kórustalálkozó – Molnár Józsiás Általános Iskola (belépés regisztráció alapján), a Galériában 16 órától Berg Judit: Lengemesék – animációsfilm-vetítés (a belépés díjtalan), a díszteremben 17 órától Gyerkőcök, szelektáljunk! – tudatformálás gyerekeknek (a belépés díjtalan), a nagyteremben 18 órától a Kelekótya együttes koncertje, 19 órától az Alma együttes koncertje (jegyár: 30 lej).

Kovászna. Pénteken a polgármesteri hivatal, a Városi Művelődési Ház, a Kőrösi Csoma Sándor Líceum, az Avram Iancu Gimnázium, a Sport for all Covasna Sportegyesület, valamint az óvodák közös szervezésében tartják a gyermeknapot. A 10–14 óráig tartandó rendezvény helyszínéül a Dózsa György park, a Dózsa György utca egy része – amelyet a gyermeknapra való tekintettel lezárnak –, valamint a Városi Művelődési Ház szolgál. Lesznek sportfoglalkozások, többek között görkorcsolya-, gördeszka-, bicikli- és más ügyességi versenyek. Gyerekfoglalkozásokat, kézműves-tevékenységeket biztosítanak, de lesznek más gyerekjátékok is. Ezek mellett rajzkiállításra kerül sor, ezt versenykiírás előzi meg két korosztályban (ovis és 0–8 osztályos kategóriában hirdették meg), a beérkező munkákat pedig aznap közszemlére helyezik a művelődési ház kiállítótermében.

Zabola. A Négyháznál június 2-án, szombaton 10 órakor kezdődik a Sacramento Lovas Klub által szervezett lovas gyermeknap. Tárt kapukkal várják azokat a gyerekeket, akik nemcsak szeretik a lovakat, de szívesen a hátukra is pattannak: ügyességi, gyermeknapi díjugrató és western gyorsasági versenyen mérhetik össze tudásukat, de ismerkedhetnek is egymással, erősítve a helyi lovas közösséget. A rendezvényt további érdekes programok színesítik, amelyekre szívesen várnak minden családot, akik egy közös játékos és szórakoztató napot töltenének el együtt. Kezdők és kisgyerekek szintén barátkozhatnak a lovakkal, hátukon segítők által lovas ügyességi feladatokat hajthatnak végre. A Székely Kutya Klub előadása által kutyákkal ismerkedhetnek, a rajzkuckóban közös alkotások születnek, lesz arcfestés és szabadtéri játékok, valamint nem utolsósorban főzőverseny, amelyre várják a csapatok jelentkezését. A versenyekre jelentkezni lehet a 0740 183 089-es telefonszámon vagy a Sacramento Lovas Klub Facebook-oldalán.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload