BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 1 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Osonó Színházműhely Ami nem tetszik!
Mettől: 2013. július 15., hétfő,  00:00Meddig: 2013. szeptember 25., szerda, 23:59 Ismétlődés: naponta
  Találatok: 2362 Beírta: adminz

Az Osonó Színházműhely Ami nem tetszik! címmel hirdeti meg rövidfilm- és fotópályázatát, amelyre kortól és szakmai tapasztalattól függetlenül bárki jelentkezhet. A beérkezett pályamunkákat a társulat októberi székhelyavató ünnepségén, a Húszéves az Osonó programsorozat keretében lehet majd megtekinteni, ahol a legjobb fotó készítője 50 eurós, míg a legjobb rövidfilm 100 eurós pénzjutalomban részesül. Egyre több olyan társadalmi helyzettel találkozhatunk, amelyek nemtetszésünket váltják ki. Gyakran érezzük, hogy bizonyos dolgoknak nem szabadna megtörténniük, s ha megtörténnek, nem kellene karba tett kézzel néznünk. De a cselekvésre ritkán szánjuk rá magunkat. Pedig elsősorban nekünk kell megtennünk az első lépést ahhoz, hogy másokban is tudatosuljon a probléma, és így együtt, közösen tudjunk elindulni a megoldás irányába. A pályázaton nevezési díj nincs. A pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával pályázhat. E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik, és a pályázó díjat nem kaphat, vagy ha ez a díjátadást követően válik ismertté, akkor a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni. A pályázó a pályamunka benyújtásával felelősséget vállal azért, hogy a pályamunka a saját szerzői műve, továbbá hogy az általa benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői, felhasználói, illetve személyiségi jogát, a pályamunka közzététele semmilyen jogszabályt nem sért.

A fotórészlegen egy pályázó legtöbb három pályamunkával nevezhet. A munkákat és a jelentkezési lapot csak elektronikus formában lehet beküldeni az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre. A pályamunka címe egyben a fájl címe is. Pályázni digitális fényképezőgéppel készített, eredetiből (RAW vagy JPG) kivágott, minimum 5 megapixel (2582x1936) felbontású felvétellel lehet. A kép aránya vágással megváltoztatható, akár több kép is felhasználható egyetlen kép elkészítésénél (összetett képrács, panoráma, HDR, mélységélesség-növelő technikák alkalmazása).

A filmek esetében olyan pályaművekkel is lehet jelentkezni, amelyek már korábban bemutatásra kerültek. Reklám- és pornográf tartalmú filmeket nem fogadnak el. Egy pályázó csak egy pályamunkával nevezhet. A pályázat objektív elbírálása érdekében a videóban ne szerepeljen a stáblista. A rövidfilm hossza legfeljebb 15 perc lehet. A pályamunka online, nagyméretű fájlküldő segítségével nyújtható be. Amennyiben a pályázónak nincs lehetősége a rövidfilmet elektronikus formában beküldeni, a pályamunkát és a jelentkezési lapot 2013. október 1-jéig (megérkezés dátuma) az Osonó Színházműhely címére postán is el lehet küldeni: Bolyongó Színházi Egyesület, Olt utca 52. szám, 4-es tömbház, B bejárat, 2-es ajtó, 520027 Sepsiszentgyörgy, Kovászna megye.

A jelentkezési lap a http://www.osono.ro/html/letoltesek/hu oldalról tölthető le. A pályázattal kapcsolatos kérdések a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen tehetők fel.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload