BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 6 hónapja, 1 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Szent György Napok
Mettől: 2014. április 29., kedd, 00:00Meddig: 2014. április 29., kedd, 23:59 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 551 Beírta: adminz

Színház. Ma 10 és 12 órától zenés gyermekszínház: Ősi suli – Szegedi Miniszínház a színház nagytermében; 17 órától (figyelem, a kinyomtatott műsorfüzetben tévesen szerepel a kezdési időpont!) és 19.30-tól az új stúdióban Bucharest calling – Yorick Stúdió (Marosvásárhely); 18.30-tól Életképek címmel Csehov-, Shakespeare-, Szép Ernő-jelenetek – Visky Árpád Színjátszó Társulat a Kónya Ádám Művelődési Házban.

19 órától Mă tot duc (Szüntelenül megyek) – Teatrul Foarte Mic (Bukarest) Oana Pellea és Mihai Gruia Sandu főszereplésével az Andrei Mureşanu Színházban (volt Művész mozi); szerdán 9 órától VIII. Gyermekszínjátszó Találkozó a Váradi József Általános Iskola dísztermében; 11 órától Împărăţia florilor (A virágok birodalma) címmel gyermekelőadás (rendező: Dan Ţopa), az Andrei Mureşanu Színház bemutató előadása a székházban; 17.30-tól és 20 órától A szív hídjai – Belvárosi Színház és Orlai Produkciós Iroda a Tamási Áron Színház nagytermében; 19 órától Ştefan Peca: Sfântul din Sfântu Gheorghe az Andrei Mureşanu Színházban; 19.30-tól Edith Piaf et Agnes – Gajai Ágnes színművésznő egyéni előadása az új stúdióban.

Bábszínház. A sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház Janikovszky Éva Kire ütött ez a gyerek? című előadását ma 18 órától játssza a bábstúdióban tíz éven felülieknek. Jegyek előjegyeztetése a 0749 373 633-as telefonon Demeter Noéminél. A jegy ára 4 lej gyermekeknek/diákoknak, 8 lej felnőtteknek. Szerdán 9.30 és 11 órától zenés bábjáték az új stúdióban: Dózsa György és a dálnoki boszorkány – Tick-tack Bábszínház.

Zene. Ma 17 órától a Plugor Sándor Művészeti Líceum Gyűszűvirág régizene-együttese a Székelyföldi Vadászati Ki­állítás épületében, vezető tanár: Sebestyén Lajos; 18 órától a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron Termében a Plugor Sándor Művészeti Líceum olimpikonjainak klasszikus zenei előadása; 19 órától Kedvenc dolgaim címmel Szulák Andrea (Budapest) önálló estje a színház nagytermében, zongorán kíséri Bolba Tamás. Szerdán 20.20-tól a DiStefano bárban a Quasar avantgárd dzsesszegyüttes koncertje, valamint Ördög Gábor István Beat vacsora című verseskötetének bemutatója.

Kiállítás. Ma 17 órától The Land of Emotions – Kortárs attitűdök VII. országos képzőművészeti tárlata a volt Művész moziban; a Kónya Ádám Művelődési Házban a Gyárfás Jenő Amatőr Képzőművész-szövetség tagjainak közös tárlatmegnyitója; 18 órától a Tájmisztika Műhely képzőművészeti kiállítása (Etna Alapítvány) a Lábas Házban; 16.30 órától 145 éve született Elie Miron Cristea, a romániai ortodox egyház első pátri­árkája – dokumentumkiállítás a Román Szellemiség Mú­zeu­mában; szerdán 18 órakor Különlegességek az Árkosi Táj­múzeum gyűjteményéből – néprajzi kiállítás Bálinth Zoltán gyűjtéséből a testvértelepülések utcájának bejáratánál.

Aranylakodalmasok köszöntése ma 14 órától a házasságkötő teremben.

Kerekasztal beszélgetés. Ma 10 órától üzletemberek találkoznak a Babeş–Bolyai Tudományegyetem sepsiszentgyörgyi kihelyezett tagozatának tanácstermében.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload