BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 6 hónapja, 1 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Tánc
Mettől: 2014. április 29., kedd, 00:00Meddig: 2014. április 29., kedd, 23:59 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 557 Beírta: adminz

A tánc világnapja alkalmából ma szervezett rendezvények:

Kézdivásárhelyen a Viga­dó Művelődési Ház nagytermében táncmaratonra várják az érdeklődőket. A műsor: 15 órától a Bod Péter Tanítókép­ző Gyöngyvirág Néptánccso­portja palotás táncot mutat be, 15.15-től a Harmatfű tánc­csoport, 15.45-től újra a Bod Péter Tanítóképző Gyöngy­virág Néptánccsoportja lép fel, 16 órától Molnár Melinda és Antal Levente gyimesi csángó táncokat mutat be, 16.25-től Ritmusra született címmel hip-hop, 16.35-től a kézdiszentkereszti Tiszás Nép­táncegyüttes, 17 órától Ko­vács Hajnalka lép fel, 17.15-től a Maasluis Nyug­díjasklub néptáncot mutat be, 17.30-tól Pap Ágnes modern táncot, 18 órától újra a Maas­luis Nyugdíjasklub néptánccal, 18.15-től Pap Ágnes zumbázik, latin táncokat mutat be, 19 órától a kézdiszentléleki Perkő Néptánc­együt­tes zárja a műsort. A belépés díjtalan.

Sepsiszentgyörgyön a Há­romszék Táncegyüttes nyílt napon várja az érdeklődőket az új stúdióban: a látogatók 9 és 15 óra között betekinthetnek A tékozló fiú, a Gábor Áron és a Két kezem forgatta, szívem táncoltatta című előadás felújító próbáiba, az előcsarnokban pedig fotókiállítás, filmvetítés és egyéb meglepetések. A szervezők az együttes 24 éves munkásságának legsikeresebb pillanatait kívánják a látogatók elé tárni, akik között a nap végén több meghívót is kisorsolnak a legközelebbi előadásokra. * A Székely Nem­zeti Múzeum Bartók Termében 18 órától a Kék Hold Táncklub vetített képes ismeretterjesztő előadást tart a tíz versenytánc történe­téről. A belépés ingyenes.

Baróton Erdővidék Múze­uma Kászoni Gáspár Ter­mé­ben a Tortoma Önképzőkör találkozóján 19 órakor Éle­tünk a zene, a dal és a tánc címmel István Ildikó néptáncoktató, népdalénekes és Mi­hály Pál hangszerkészítő, népzenész (Sepsiszentgyörgy) tart előadást. A találkozón bemutatják István Ildikó Utamra indulok című, udvarhelyszéki népdalokat tartalmazó lemezét, mely a helyszínen megvásárolható. Házigazda: Demeter Zoltán.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload