BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 6 hónapja, 1 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Röviden
Mettől: 2014. április 29., kedd, 00:00Meddig: 2014. április 29., kedd, 23:59 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 508 Beírta: adminz

Guzsalyas. A sepsiszentgyörgyi Guzsalyas Alapít­vány programja a Míves Házban: kedden 16.30–17.30 óráig gyermektáncház.

Mozgásművészet. A sepsiszentgyörgyi Live-Art Ala­pítvány Olt utca 1. szám alatti táncstúdiójában kedden 17 órától ovitánc: táncgimnasztika óvo­dásoknak, kisiskolásoknak, 19 órától body-art alakformáló mozgásforma hölgyeknek. Telefon: 0722 233 774.

Sokszínű Caritas. Sep­siszentgyörgyön a Kós Ká­roly út 11. szám alatti székhelyen a Sokszínű Caritas szerdai meghívottjai Aczél Zsu­zsanna, Leskó Barbara, Nagy-Bákai Réka Imola, Mocsel Marius és Kosztándi Teréz, a Sepsiszentgyörgyön és Szé­kelyudvarhelyen működő, roma közösségek társadalmi beilleszkedését támogató prog­ramok munkatársai. A 17 órakor kezdődő beszélgetés központi témája a roma közösségekkel való munka során szerzett tapasztalatok. A találkozás során az érdeklődők betekintést nyerhetnek a szervezet eddigi tevékenységébe.

Szorgos kezek. A sepsiszentgyörgyi Szent József-plébánia könyvtárában a Kolping családhoz tartozó Szorgos kezek kézimunkakörben kedden 16–19 óráig kézműves- és népművészeti tevékenységekre várják az érdeklődőket. Telefon: 0727 273 056.

Tájékoztató találkozó. Az Alutus Regio Egye­sület munkatársai szerdán 11 órától Baróton, a Vállalkozói Köz­­pont gyűléstermében (Bá­nyász utca 11A szám) a május folyamán kiírásra kerülő intézkedéseket, vidékfejlesztési pályázati lehetőségeket ismertetik. A találkozón pályázatok finanszírozására alkalmas hitellehetőségeket mutatnak be az OTP Bank baróti fiókjának munkatársai.

Áramszünet. kedden és szerdán 9–14 óráig Rétyen, kedden 9–15 óráig Dobollón és Ár­koson, 8–15 óráig Felső­csernátonban a 2-es transzformátorállomás körzetében, szerdán 9–15 óráig Kálno­kon, 8–15 óráig Bereckben a 8-as transzformátorállomás körzetében szünetel az áramszolgáltatás.

Hulladékgyűjtő karaván. Az újrahasznosítható hulladékokat begyűjtő karaván szerdán Sepsimagya­ró­son, Bikfalván, Lisznyóban, Lisznyópatakon áll meg.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload