BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 6 hónapja, 1 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Röviden
Mettől: 2014. április 30., szerda, 00:00Meddig: 2014. április 30., szerda, 23:59 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 502 Beírta: adminz

Rajzverseny. A sepsiszentgyörgyi Tortoma Könyvesház (Csíki utca 5. szám) Keltsük életre a sárkányt! Szent György lovag szomorú, mert sehol egy ellenfél témával rajzversenyt hirdet a Szent György Napok alkalmával. Óvodás és kisiskolás gyermekeket várnak ma, csütörtökön és pénteken 14 és 18 óra között, hogy ki-ki megrajzolja a saját sárkányát. A rajzokat kiállítják a helyszínen. A legötletesebb rajzokat díjazzák.

Sokszínű Caritas. Sepsi­szentgyörgyön a Kós Károly út 11. szám alatti székhelyen a Sokszínű Caritas mai meghívottjai: Aczél Zsuzsanna, Leskó Barbara, Nagy-Bákai Réka Imola, Mocsel Marius és Kosztándi Teréz, a Sep­siszentgyörgyön és Szé­kelyudvarhelyen működő, roma közösségek társadalmi beilleszkedését támogató programok munkatársa. A 17 órakor kezdődő beszélgetés központi témája a roma közösségekkel való munka során szerzett tapasztalatok.

Magashegyi túra. A háromszéki EKE vasárnap magashegyi sétatúrát szervez a Csukás-hegységbe a Bra­tocsa-hágó–csúcs–Tigaja-nyereg–menedékház útvonalon. Szükséges felszerelés: egynapi élelem és ivóvíz, megfelelő öltözet (esőköpeny is). Indulás reggel fél nyolckor a Mol-benzinkúttól. Szervező: Csog Ré­ka (telefon: 0722 655 099) és M. Reinitz Erzsébet (0722 210 002).

Egészségmegőrzés. A Kovászna Megyei Vörös­kereszt székházában, a Kós Károly utca 7. szám alatt (a Székely Nemzeti Múzeum­mal szemben) szerdán 9–12 óráig vérnyomást, vércukor-, triglicerid- és koleszterin-szintet lehet méretni.

Áramszünet. szerdán 9–14 óráig Rétyen, 9–15 óráig Kálnokon, 8–15 óráig Be­reckben a 8-as transzformátorállomás körzetében szünetel az áramszolgáltatás.

Hulladékgyűjtő karaván. Az újrahasznosítható hulladékokat begyűjtő karaván szerdán Sepsimagyaróson, Bikfalván, Lisznyóban, Lisz­nyópatakon áll meg.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload